Gå tilbake til:
Du er her:

Informasjon til nye skolestartere.

Det er snart sommer, men etter sommeren er det skolestart for våre 35 nye 1.klassinger. Første skoledag for elevene er mandag 16. august 2020. 1. trinn møter klokken 11.30.

Vi gleder oss til å ta i ot de nye 1.klassingene.!

På tross av den litt spesielle tiden vi lever i har vi fått forberedt oss godt her på skolen.

Vedlagt er det litt informasjon fra oss:

•             I Informasjonsskrivet «Informasjon til foreldre og nye skolestartere», har du fått før. Der står det litt overordnet om skolen.

•             Sfo har sin egen informasjon: «Informasjon fra SFO 2021»

•             I «Informasjon fra Eidsvåg skole Juni» finner du årets siste infoskriv fra skolen. Det ligger et annet sted på hjemmesiden!

•             Til elevene har lærene laget eget brev og en egen sommeroppgave. Den er delt ut gjennom barnehagebesøk og i post. Er den kommet bort, så er den lagt ved her i word-format, slik at om dere vil, kan dere skrive den ut på ny. Du kan også laste den ned å skrive på PC om dere vil det.

Filen heter «Boken om meg 2021-22»

•             Vi har også lage en liten film der vi presenterer litt om hva som skjer første skoledag, og litt om aktivitetene vi gjør på skolen i 1.klasse. Filmen finner du her: https://youtu.be/4S248O9Mh0Y

Det kan være vi er nødt til å kontakte deg på sms så det viktig at kontaktinformasjonen din er oppdatert. Det enkleste stedet er å gå via Norge.no/oppdater-kontaktinformasjon

God sommer når den kommer!