Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Velkommen tilbake til SFO fra mandag 3.august

Vi gleder oss til å ta imot barna på SFO fra mandag!

Påmelding til langdager på SFO i august

Etter fine junidager på SFO, blir det bra med sommerferie etter hvert. I august er vi klar igjen! Vi ber om påmelding til SFO-langdagene så vi kan være godt forberedt til å ta i mot ditt barn.

Aktiviteter i SFO på junidagene

Vi gleder oss til fine junidager på SFO! Her er oversikt over aktiviteter neste uke.

Besøksdagene vel gjennomført

Stor stas å ta imot høstens flotte førstetrinnselever til besøksdager i tre grupper denne uken. Vi håper både barn og voksne hadde en fin stund sammen med oss.

Påmelding til langdager på SFO i juni

Vi nærmer oss sommerferien! SFO holder åpent fra mandag 22.juni til tirsdag 30.juni. Vi gleder oss til fine sommerdager sammen. Meld barnet på her:

Alle elever tilbake i basene fra torsdag!

Fra torsdag 4.juni skal alle elever gå på skolen hver dag, og skoledagen/timeplanen blir tilnærmet normal igjen. Vi gleder oss over å ha alle elevene våre tilbake i basene sine.

Alle elever på skolen hver dag fra torsdag 4.juni, men dessverre ingen Helledussen..

Fra torsdag 4.juni skal alle elever møte på skolen hver dag. Vi gleder oss til å kunne rigge for mer «normale» skoledager, selv om vi fortsatt må ta en del smittevernhensyn.

Besøksdager for nye 1.trinnselever i juni

På grunn av koronasituasjonen er vårens besøksdag og faddertreff på Hellen festning avlyst. Vi inviterer til besøksdag i mindre grupper i juni i stedet.

GRATULERER MED DAGEN!

Her kommer glimt fra fredagens feiring i kohortene, og elevrådets 17.mai-tale. Vi ønsker alle små og store en riktig god 17.mai!

Årets 17.mai-program

Årets 17.mai-program blir litt annerledes enn vanlig..