Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Mobbeombodet

Alle barn og unge har rett til eit trygt og godt barnehage- og skulemiljø. Mobbeombodet i Vestland er eit tilbod til alle barn og unge, og deira foreldre, som opplever å ikkje ha det bra på skulen.

Hjemmeskole for hele 10. trinn

På grunn av antall elever i klassene 10 A til E som er i karantene, velger skolen nå å gjennomføre undervisningen digitalt resten av uken. Fra 4. time i dag, 1. september, blir det "hjemmeskole".

Smittestatus på Hop

Skolen er nå kjent med at til sammen seks elever er bekreftet smittet med Covid-19 den siste uken. Elevene tilhører tre klasser. De siste tilfellene fører mest sannsynlig ikke til flere i karantene.

Tre bekreftede tilfeller av Covid-19 i én klasse på 10. trinn

Smittesporingsteamet i kommunen har kontaktet skolen og informert om tre tilfeller av Covid-19 i klasse på 10. trinn. Klassen settes i karantene og informasjon blir sendt på sms i dag, 29. august.

Covid-19 smitte blant flere elever på Hop?

Foreldre på 10. trinn har kontaktet k-lærer og informert om at elever skal ha fått påvist Covid-19 nå i helgen. Det er Smittesporingsteamet som via skolen, pålegger elever og/eller klasser karantene.

Presisering når det gjelder karantene og testing

Smittevernoverlegen har midlertidig stoppet ordningen med test for karantene. Dette gjelder ikke elever/hjem på 10. trinn som allerede har fått melding fra Smittesporingsteamet på sms.

Påvist Covid-19 på 10. trinn

Til forskjell fra tidligere praksis, settes ikke medelever i karantene. Forutsetningen er likevel at retningslinjer for regelmessig testing følges opp av den enkelte. Systemet er tillitsbasert.

Foreldremøte 8-9-10G og 9ABCD torsdag 26. august

Velkommen til møte for foreldre/foresatte på Hop oppveksttun skole torsdag 26. august klokken 18.30 i baskethallen.

Velkommen til foreldremøter for 10. trinn 25. august

Hjertelig velkommen til møte for foresatte på Hop Oppveksttun onsdag 25.8 kl 18.00. Vi starter i baskethallen med et kort fellesmøte, deretter blir det møter for den enkelte klasse.

Velkommen til foreldremøte 8.trinn tirsdag 24. august 18.00

Vi ønsker hjertelig velkommen til foreldremøte på Hop Oppveksttun 24.8 kl 18.00. Vi starter i baskethallen med et kort fellesmøte, deretter blir det møter for den enkelte klasse.