Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Gjeldende ordensreglement

Forskrift om ordensreglement for kommunale grunnskoler i Bergen, har nå fått med lokale regler vedtatt i skolens samarbeidsutvalg (SU) 22. november. Reglene er plassert i forskriftens §8.

Webinar for foreldre

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse inviterer til gratis webinar om videregående opplæring onsdag 2 november kl. 19.00-19.30 Mvh Kristin Rasmussen, rådgiver 10 trinn

Informasjon om videregående skole

Informasjon om utdanningssystemet og de ulike utdanningsprogrammene. Dere finner grundig informasjon på nettstedet vilbli.no også. Mvh Kristin Rasmussen, rådgiver 10 trinn

Informasjon om søknad til VGS

Her finner dere presentasjonen fra foreldremøtet med lenkesamling.

Forskrift om ordensreglement for kommunale grunnskoler i Bergen kommune

Nytt ordensreglement er vedtatt for skolene i Bergen kommune. Regler som gjelder for Hop ungdomsskole spesielt, tas med når disse er blitt behandlet i samarbeidsutvalget (SU) før høstferien.

Matkort

Har du problemer med ditt "Matkort" for betaling i kantinen? Bruk denne lenken for spørsmål og henvendelser angående problemer med kortet:

Høstens foreldremøter

Det vil bli foreldremøter for alle gruppene på Hop ungdomsskole i uke 34.

Skolestart mandag 15. august

Nye elever på 8. trinn møter kl 08.30. Det samme gjør alle elever i innføringsklassen og i forsterket avdeling. Elever på 9. og 10. trinn møter kl 11.30. Velkommen til nytt skoleår!

Undersøkelse om Bybanens påvirkning - på nabolag og på barn og unge

TAG Arkitekter og SWECO skal undersøke hvordan Bybanen påvirker nabolag og hverdagen til barn og unge. For å få med de unges perspektiv, er elevene på Hop blant informantene som er valgt ut.