Innskriving 1. klasse 2024/2025

Her kan du, som foresatt til skolestarter høsten 2024, finne viktig informasjon.

Skolen trenger noe informasjon fra foresatte før skolestart:

  • Godkjenning på at vi kan kontakte barnehage, PPT og helsestasjon for overføring av nødvendig informasjon.
  • Informasjon om barnets morsmål
  • Medisinske opplysninger skolen trenger

Informasjonen gis skolen ved å benytte et digitalt innskrivningsskjema. Denne lenken sender deg direkte til skjemaet. Skjemaet finner du også ved å gå inn på artikkelen Skolestart på kommunens hjemmesider. Henvendelsen blir lagt direkte i vårt arkivsystem, og ditt og barnets personvern vil bli ivaretatt. Ikke send oss disse opplysningene på epost, slik at vi er sikre på at opplysningene du sender, blir behandlet trygt og sikkert.

Hvis du, eller ditt barn, ikke har norsk fødselsnummer (11 sifre) vil ikke skjemaet virke. Du må da ta kontakt med skolen på telefon.

SFO
Fra 15. april er det mulig å søke SFO-plass hos oss. Alle som søker får plass. Informasjon om søknad, plasstyper og priser finner du på denne innbyggerhjelpen

Redusert betaling for SFO-plass 
Det er mulig å søke om redusert betaling hvis husstanden tjener mindre enn 570 900 kroner. Dersom inntekten er 350 000 kroner eller lavere, vil barn i 1. klasse på SFO få gratis plass. Når du har mottatt skattemeldingen for 2023 kan du søke om redusert betaling som skal gjelde fra høsten av. For å kunne søke om redusert betaling må du ha søkt og takket ja til tilbud om SFO-plass. Husk at du må sende inn en ny søknad om redusert foreldrebetaling for hvert skoleår. Informasjon om hvordan du søker finner du på denne innbyggerhjelpen.


Vi anbefaler alle å laste ned Vigilo-appen. App-en brukes til daglig kommunikasjon og foreldre har her tilgang til meldinger, fravær, påmeldinger og nyhetssaker. 

Torsdag 23.mai inviterer vi førskolebarna på besøksdag sammen med barnehagen kl 10 – 11.30. Velkommen!

Vi ønsker førskolebarna og foreldre velkommen til førskoledag torsdag 6. juni kl 09.00-11.00. Vi gleder oss til å møte dere og sender dere mer informasjon når det nærmer seg.

Første SFO-dag: Torsdag 1. august 2024.

Første skoledag: Torsdag 15. august 2024.

Mer informasjon finner du på nettsiden Velkommen til bergensskolen

Vennlig hilsen 
Kronstad skole