Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Test før SFO- og skolestart i januar.

Helsemyndighetene anbefaler alle elever og ansatte å teste seg for Covid-19 før SFO- og skolestart henholdsvis mandag 3. januar og tirsdag 4.januar. Testen må tas tidligst 24 timer før oppstart.

Redusert åpningstid i SFO 20.12.-30.12.

Vi ser oss nødt til å redusere åpningstiden i SFO i perioden frem til jul. Bemanningssituasjonen er hovedårsaken til dette. Vi beklager det bryderiet dette kan medføre.

Julegrantenning mandag, 29.11. kl.18.00

FAU inviterer til julegrantenning mandag, 29.november kl.18.00. Hjertelig velkommen til en fin markering av juletiden. Arna skulekorps deltar, og det blir servert gløgg, saft og pepperkaker.

Ivrige 5.klassinger tar sykkelprøven

5.klassingene på Lone skule har vært gjennom flere dager der tema SYKKEL har stått på timeplanen. I regi av Norges Cykleforbund har de fått opplæring å både teori og praktiske ferdigheter.

Mobbeombod i Vestland

Alle barn og unge har rett til eit trygt og godt barnehage- og skulemiljø. Mobbeombodet i Vestland kan kontaktas og rettleier i saker som handlar om psykososialt miljø.

PALS-uken er i gang

Mandag denne uken sparket vi i gang PALS-uken. Med skuespill, dans og sang samlet vi alle foran utescenen vår. Etterpå stavet vi P-A-L-S på hele grusbanen.

Skulestart skuleåret 2021-2022

Første skuledag for elevane er måndag 16. august. 2., 3. og 4. trinn møter klokka 08.30. 5., 6. og 7. trinn møter klokka 11.30. NB: 1. trinn møter klokka 11:45

Oppussing av skulen

Det er sikkert mange som har lagt merke til at det har kome opp stilas på skulen.

Ny rektor på Lone skule

Noverande rektor, Lars Håbrekke, går av med pensjon til sommaren. Rune Monsen overtar som ny rektor frå 1. august.

Førskuledag torsdag 3. juni

Våre nye elevar blir invitert til førskuledag torsdag 3. juni. Elevane blir delt i 2 grupper. På grunn av smitteverntiltak må dei 2 gruppene/klassane møta til ulike tidspunkt.