Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Ivrige 5.klassinger tar sykkelprøven

5.klassingene på Lone skule har vært gjennom flere dager der tema SYKKEL har stått på timeplanen. I regi av Norges Cykleforbund har de fått opplæring å både teori og praktiske ferdigheter.

Mobbeombod i Vestland

Alle barn og unge har rett til eit trygt og godt barnehage- og skulemiljø. Mobbeombodet i Vestland kan kontaktas og rettleier i saker som handlar om psykososialt miljø.

PALS-uken er i gang

Mandag denne uken sparket vi i gang PALS-uken. Med skuespill, dans og sang samlet vi alle foran utescenen vår. Etterpå stavet vi P-A-L-S på hele grusbanen.

Skulestart skuleåret 2021-2022

Første skuledag for elevane er måndag 16. august. 2., 3. og 4. trinn møter klokka 08.30. 5., 6. og 7. trinn møter klokka 11.30. NB: 1. trinn møter klokka 11:45

Oppussing av skulen

Det er sikkert mange som har lagt merke til at det har kome opp stilas på skulen.

Ny rektor på Lone skule

Noverande rektor, Lars Håbrekke, går av med pensjon til sommaren. Rune Monsen overtar som ny rektor frå 1. august.

Førskuledag torsdag 3. juni

Våre nye elevar blir invitert til førskuledag torsdag 3. juni. Elevane blir delt i 2 grupper. På grunn av smitteverntiltak må dei 2 gruppene/klassane møta til ulike tidspunkt.

17. mai-stemning på Lone

Varmt og fint ver. Glade barn. Leikar og aktivitetar på skuleplassen. Dette kunne ha vore starten på ei forteljing om 17. mai, men det er faktisk 12. mai.

5. trinn i karantene

Vi har fått et smittetilfelle knyttet til 5. trinn. Elever og ansatte på 5. trinn er derfor i karantene til med torsdag 6. mai.

Første smittetilfelle av Covid-19 påvist på Lone

Vi har lenge gått klar smitte, men det var kanskje berre eit tidsspørsmål før det også kom til Lone. Vi har fått påvist smitte av ein person knytta til 7. trinn.