Gå tilbake til:
Du er her:

Informasjon til de som skal begynne i 1.klasse på Løvås oppveksttun

Vi ønsker alle våre nye førsteklassinger velkommen til skolestart, mandag 17. august . Skoledagen begynner denne dagen klokken 11.30 og varer til 1300. Vi gleder oss til å møte både barn og voksne.

Til våre nye førsteklassinger

På første skoledag skal rektor ønske deg velkommen og du skal du få møte læreren din og avdelingsleder for 1.trinn. Etterpå skal du og de andre førsteklassingene være sammen med læreren din og noen faddere fra 5.trinn inne på klasserommet ditt. Du må huske å ta med deg matpakke og drikkeflaske.

Når du er sammen med de andre som skal begynne i 1. klasse, og læreren din, er mamma og pappa sammen med rektor, avdelingsleder og resten av foreldrene til de andre førsteklassingene. De skal snakke litt sammen og bli bedre kjent. Når skoledagen nærmer seg slutten kommer mamma og pappa og henter deg.

Til våre nye foreldre

På tross av den spesielle situasjonen vi var i før sommeren, er vi nå endelig klar til å ta imot de nye 1.klassingene på Løvås oppveksttun. Vi har ventet lenge og gleder oss skikkelig til dere skal begynne og vi håper dette blir en minnerik dag for store og små.

Hvis været tillater det ønsker vi å gjennomføre opprop av elevene ute på plassen. Hvis været ikke tillater det gjennomfører vi oppstarten i gymsalen.

Når elevene er sammen med læreren sin og resten av gruppen ønsker vi å invitere dere til en foreldresamling i gymsalen. Der vil vi informerer om videre oppstart, gruppeinndeling, rutiner på skolen, og til slutt skal vi snakke litt om hvordan vi kan samarbeide for elevenes læring og trivsel.