RSS

Etter skoletid

Aktivitetstilbud for barn og unge i sommerferien 2024

Bergen kommune tilbyr sommerferieaktiviteter innen både idrett, friluftsliv og kultur. Delta i aktiviteter som svømming, dans, padling, kunst, klatring, ballspill, gaming og mye mer.

Informasjon om gratis ferieopplevelser for barnefamilier

Nå er det mulig å søke om plass på årets sommerleirer i Regi av Røde Kors. Når det er skoleferie arrangerer frivillige i Røde Kors ferie for familier som ellers ikke ville hatt råd til det.

Bli med på Forskerfabrikkens sommerskole

Forskerfabrikken ønsker barna velkommen til én uke stappfull av forskeropplevelser de sent vil glemme. På kurset lærer deltakerne om naturvitenskapens spennende verden.

Vil du kjenne på ekte mestringsfølelse i Vinterferien?

Dette er et tilbud til alle mellom 10 og 13 år som har lyst til å være sammen med oss i Bergen Stupeklubb i vinterferien. Kurset er gratis, og inkluderer lunsj hver dag.

Klubbkveld i Ungdomshuset i regi av Aktivt Pusterom

Aktivt pusterom arrangerer klubbkveld for 5.-7.trinn, neste fredag den 19. januar.

Velkommen til gratis familiedag lørdag 21. oktober

Velkommen til gratis familiedag lørdag 21. oktober klokken 14.00. Det blir vist to filmer, gaming og brettspill med spillverter. Gratis pølser til barna! Alle er velkommen.

Tilbud om fritidsaktiviteter til barn i Fyllingsdalen

For å unngå å bruke undervisningtid til å levere ut og pakke ned informasjonsskriv om fritidstilbud til barn i Fyllingsdalen, vil vi publisere informasjon som vi mottar fra lag og organisasjoner her.

Ferie for alle - Røde Kors

Mange barn får ikke de sosiale opplevelsene de trenger fordi familien strever økonomisk. Ferie for alle er et gratis ferietilbud til disse familiene.

Velkommen til åpningshelg for gang- og sykkelveien fra Fyllingsdalen til sentrum!

Tunnelløpet for barn på 1.-7. trinn er en del av åpningshelgen for gang- og sykkelveien fra Fyllingsdalen til sentrum, og vil starte etter den offisielle åpningen som begynner klokken 09.

Ungdomsklubben Hang Out og Gode Vibber- et gratis tilbud til ungdom i Fyllingsdalen

Magneten på Spelhaugen har et tilbud til ungdom mellom 12- 16 år. Frivilligsentralen har en ungdomsklubb som er åpen hver torsdag fra kl. 18.00-21.00. Her kan ungdommene komme og være sammen.