Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Informasjon til de som skal begynne i 1.klasse på Løvås oppveksttun

Vi ønsker alle våre nye førsteklassinger velkommen til skolestart, mandag 17. august . Skoledagen begynner denne dagen klokken 11.30 og varer til 1300. Vi gleder oss til å møte både barn og voksne.

Skolestart

Første skoledag for elevene er mandag 17. august.

God sommer!

I morgen går de aller fleste av elever og ansatte på sommerferie, men skolen tømmes ikke helt. Noen av oss har en uke igjen før skole og SFO stenger helt og feriefølelsen tar oss alle.

Gjenglemt tøy må hentes før skoleferien

Klær og sko som er gjenglemt på skolen må hentes før ferien.

Til nye elever på 1. trinn skoleåret 2020/21

Nå er det snart din tur til å bli skolegutt/skolejente. Vi her på Løvås oppveksttun er glad for at nettopp du skal begynne i 1. klasse hos oss mandag 17. august kl. 11.30.

Viktig informasjon vedrørende endring av veilederne 29.05.20.

I forbindelse med endringer i veilederne blir det fra 2.6 endringer beredskapsnivå, og elevene skal tilbake i sine vanlige klasser.

Forberedelse til skolestart for høstens førsteklassinger

Skolene i Fyllingsdalen bydel har i samråd med skoleledelsen i Bergen kommune besluttet at det ikke lar seg gjøre å gjennomføre førskoledager som vanlig. Dette av hensyn til smittevern.

Hurra for 17. mai

Gratulerer med nasjonaldagen!

Informasjon om skolestart for mellomtrinnet

Fra tirsdag 12. mai åpner skolen igjen for 7. trinn. 6.trinn begynner fra torsdag 14. mai og 5. trinn fra fredag 15. mai. Noen elever må fremdeles belage seg på hjemmeskole noen dager i uken.

Til foreldre og foresatte – skoleåpning fra 12. mai

Fra tirsdag 12. mai åpner skolene gradvis for å ta i mot elever fra 5.-7. trinn.