Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Informasjon til foresatte med barn som skal begynne i 1. klasse hos oss mandag 16.8.2021

For å forberede oss på å ta i mot ditt barn som skal begynne i 1. klasse høsten 2021, kan det være vi trenger noe informasjon fra deg.

Velkommen til et nytt semester!

Da er 2021 kommet godt i gang. På sykehjem har de startet med vaksinering. Ute er det mange minus og været er helt fantastisk.

Adventsbrev fra rektor – desember 2020

Det nærmer seg juleferie og nytt år. Annerledesåret 2020 er snart slutt og koronavaksinen er like rundt hjørnet. Både elever, ansatte og rektor på skolen ser fram til rolige feriedager.

Covid-19 påvist ved skolen 8. desember

En person tilknyttet 7.trinn har fått påvist Covid-19. 32 elever og 3 voksne tilknyttet 7.trinn er satt i karantene fra 9. til og med 17. desember.

Rektors julekalender

Nils-Einar pynter juletreet og har begynt å forberede seg til jul. På tirsdag den 1. desember åpner rektors julekalender. Spill av videoen og hør hva rektor forteller.

Hodelus på Løvås oppveksttun skole

Årlig oppdages det hodelus ved skolen. Like sikkert som at høsten kommer, så kommer også hodelusen.

Endringer i bemanningen på SFO

Etter tyve år som leder for "verdens best SFO", takker vi av Yvonne.

Vi danser BlimE-dansen på skoleplassen

NRK Super inviterte alle skoler og barnehager til å danse BlimE-dansen torsdag 12. november kl 12:00. Vi var så klart med!

Årets refleksaksjon på Løvås skole starter på mandag

På mandag starter årets refleksaksjon på Løvås skole. Har du ikke refleks, har rektor og avdelingsleder på småtrinnet noen på lur.

Refleksaksjon 2020 - Bli sett, bruk refleks

I samarbeid med skolen ønsker FAU å sette fokus på trafikksikkerheten til elevene. Derfor gjennomfører vi en refleksaksjon. Målet med aksjonen er at alle elevene skal synes godt i trafikken.