Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Refleksaksjon 2020 - Bli sett, bruk refleks

I samarbeid med skolen ønsker FAU å sette fokus på trafikksikkerheten til elevene. Derfor gjennomfører vi en refleksaksjon. Målet med aksjonen er at alle elevene skal synes godt i trafikken.

Kjører du barnet ditt til skolen?

Vi ønsker alle at våre elever skal ha en trygg og sikker skolevei.

Aktiv i Bergen vest

Aktiv i Bergen Vest er et mangeårig samarbeid mellom en rekke aktører i Fyllingsdalen og Laksevåg. Også i år kan barn og unge velge mellom et stort utvalg aktiviteter.

Løvstakken opp-måneden på Løvås oppveksttun er ferdig for i år

Da er det blitt 1. oktober. I går kveld var Roger Stjernberg på Løvstakken og hentet ned boken vi har hatt liggende på toppen i september. For en innsats det har vært!

Løvås skole setter søkelys på språkbruk

Den siste tiden har det vært mange, både kjente og ukjente personer, som har stått fram og fortalt om rasismeopplevelser de har hatt i oppveksten. Noen tenker vel at sånn er det heldigvis ikke lengre.

Er barna dine på TikTok?

Mange av våre elever bruker TikTok daglig til å lage og se små videosnutter. De aller fleste opplever at TikTok er bare gøy. Men….

Alle barn og unge har rett til et trygt og godt barnehage- og skolemiljø

Mobbeombudet i Vestland er et tilbud til alle barn og unge, og deres foreldre, som opplever å ikke ha det bra i barnehagen eller på skolen.

ØKT KORONASMITTE I BERGEN – Vi må øke fokus på forebygging!

Det har den siste tiden vært en oppblomstring av Covid 19 i Bergen. Løvås skole har enda ikke hatt koronarelatert fravær hos elever og ansatte. Slik ønsker vi at det skal være.

Venner på skolen

Alle skal være venner sier vi voksne. Men hva betyr det? Alle kan jo ikke være venner, eller?

September er Løvstakken opp måned for Løvås oppveksttun

I september måned har Løvås oppveksttun skole en konkurranse der vi oppmuntrer alle elever, foresatte og ansatte til å benytte Løvstakken.