RSS

Siste nytt

Barn hjelper barn – CARF-løp 18. juni

Skolen, FAU og elevrådet ønsker å ta opp igjen tradisjonen med sponsorløp for å hjelpe barn som trenger fokus og økonomisk støtte. 18. juni blir det sponsorløp rundt Lynghaugtjernet.

Løvås oppveksttun inviterer til førskoledag torsdag 6. juni

Vi gleder oss til å ta imot alle skolestarterne på besøk hos oss torsdag 6. juni klokken 09.00 til 11.00.

Aktivitetstilbud for barn og unge i sommerferien 2024

Bergen kommune tilbyr sommerferieaktiviteter innen både idrett, friluftsliv og kultur. Delta i aktiviteter som svømming, dans, padling, kunst, klatring, ballspill, gaming og mye mer.

Velkommen til en hyggelig 17. mai-feiring på Løvås oppveksttun

Foreldre på 1.-7.trinn og foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ønsker alle hjertelig velkommen til 17.mai-feiring på Løvås oppvekstun.

Informasjon om gratis ferieopplevelser for barnefamilier

Nå er det mulig å søke om plass på årets sommerleirer i Regi av Røde Kors. Når det er skoleferie arrangerer frivillige i Røde Kors ferie for familier som ellers ikke ville hatt råd til det.

Obligatorisk kveldsskole 8. og 9. april

Skole og FAU ønsker velkommen til obligatorisk kveldsskole for elever og foreldre i april. Foredraget blir dialogbasert der elever og foreldre samtaler underveis. Barnevakten står for undervisningen.

Innskriving 1. klasse 2024/2025

Her kan du som forelder til skolestarter høsten 2024 finne viktig informasjon om innskriving, skolestart, førskoledag og SFO-plass.

«Byttedag» arrangeres torsdag 15. februar på Løvås Oppveksttun - arrangementet er dessverre avlyst

Elevrådet og FAU samarbeider om bærekraftig og inkluderende arrangement «Byttedag» arrangeres torsdag 15. februar på Løvås Oppveksttun, klokken 18.00 til 19.00.

Vinnere av refleksaksjonen 2023

Rektor, lærere og FAU synes at alle elevene har vært utrolig flinke til å bruke refleks i november og desember. Vi håper elevene fortsetter å bruke refleks også i starten av året.

Klubbkveld i Ungdomshuset i regi av Aktivt Pusterom

Aktivt pusterom arrangerer klubbkveld for 5.-7.trinn, neste fredag den 19. januar.