Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Skriftlig eksamen

I uke 21 gjennomføres skriftlig eksamen på Sandgotna skole.

Velkommen til temakveld om ungdom og rus, mandag 17. april kl. 18.00

Skolen og Foreldreutvalget (FAU) følger opp signalene vi har fått om at det er flere ungdommer som ruser seg og det vi opplever som mer "normalisering" av rusmidler og stoff og setter i verk tiltak.

Skoleballet på Sandgotna skole 16. mars - en energibombe!

Torsdagen kom med et vanvittig regnvær, men likevel flott pyntede elever i dresser og glitrekjoler.

Bli kjent med mobbeombudet i Vestland

Mobbeombodet skal bidra til at barn og unge i Vestland fylke får ivaretatt rettane sine til eit godt barnehage- og skulemiljø.

"Et spørsmål om tid" - en musikal av klasse!

Dette bør alle få med seg. Elevene fra Holen og Sandgotna stråler på scenen. Bli med på en reise i denne musikalske tidsmaskinen. nye forestillinger 27. og 28. mars. Kveldsforestilling 27. mars.

Skolens aksjonsdag for stiftelsen Bring Children From Streets Norway, 13. desember

Den 13. desember arrangerte skolen aksjonsdag for stiftelsen Bring Children From Streets Norway. Pengene gikk uavkortet til arbeidet for vanskeligstilte barn i Uganda. Elevene samlet inn nær 32.000kr!

Elevene ved Sandgotna skole lager sin egen pepperkakeby

Foreldreutvalget (FAU) ved Sandgotna skole ønsker å legge til rette for at det blir gjennomført noen sosiale og inkluderende aktiviteter utenom skoletid. FAU og skolen bygger en pepperkakeby!

Halloween på Sandgotna

Elever og ansatte var kledd for 31. oktober og Halloween-markering

Pepperkakebaking i høstferien?

Pepperkakebyen har enda en gang den store gleden av å få invitere alle til å lage ett eller flere pepperkakebyggverk til Pepperkakebyen. Denne gang i samarbeid med KODE.

Skolens sitt tilbud 26.-30. september utgår og blir erstattet av vanlig timeplan

Elever som skal ha vanlig undervisning får melding direkte fra lærer. Skolen har åpne aktiviteter med miljøterapeuter og bibliotek denne uken også. Sjekk ut tilbudet vårt og se om noe passer for deg!