Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Skolens beredskapsgrad - "trafikklys" beskriver tiltaksgrad

FHI har utarbeidet en beredskapsbeskrivelse som skolene skal følge under hele koronaperioden, både nå og for neste skoleår. Pr. juni 2020 er beredskapen gul, det samme planlegger vi til skolestart.

Velkommen til vanlig skoledag for alle elever fra 2. juni

Tirsdag 02. juni åpnet skolen igjen med tilnærmet vanlige skoledager for alle elevene.

Ved skolestart - veileder for elever i risikogruppen

For de elevene som tilhører risikogrupper, eller bor med personer i risikogrupper, ber vi om at foresatte kontakter lege om eleven kan møte på skolen, eller om opplæring i hjemmet bør fortsette.

Miljøteamet på Snap

Miljøtemaet på Sandgotna Skole har laget en Snapchat – konto for skolen. Miljøteamet består av miljøterapeutene Christine, Erica og Daniel og helsesykepleier Solveig.

Skolen stengt ut april måned-hjemmeundervisning. UFO er åpen for elever med avtale. Kontaktinfo mm her.

Skolen er stengt ut april - hjemmeundervisning. Skolens ledelse er tilgjengelig, mobilnumrene finner du her. UFO er åpen etter avtale. Elevene har hjemmeundervisning. Eksamen i grunnskolen er avlyst.

Status korona ved Sandgotna skole: Skolen stengt tom. 27.04., eksamen 2020 er avlyst

Regjeringen har besluttet at alle landets barnehager og skoler stenges midlertidig frem til 27.04. og eksamen i grunnskolen avlyses. Hva gjør du ved mistanke om smitte? Foto:Bioingeniøren

Informasjon om koronaviruset på LETT NORSK

Det kan være vanskelig for noen å forstå all informasjonen som sendes ut fra skolen og Bergen kommune. Her er en kort og lett forståelig variant.

FORELDREMØTE AVLYST

Foreldremøtet 12. mars for nye 8. trinnsforeldre er avlyst.