RSS

Siste nytt

Trafikkaksjon på Sandgotna skole uke 47 - refleksaksjon i hele desember

Skolen/FAU ønsker at vi foreldre gjør et krafttak for å få ned trafikken i hjertesonen og veien inn til skoleområdet. I uke 47 vil Skolen og FAU gjennomføre sin årlige trafikkaksjon.

Sandgotna skole er en MOT-skole

Dette er et forskningsprosjekt som ikke bare måler effekten av MOTs program, men som også bidrar med forskning på faktorer som er viktig for å utvikle motstandskraft. Sandgotna er spent på studien.

Låtskriverkurs med Amund Karseth (Kars) – høsten 2023 (16.11.)

Låtskriverkurs for ungdommer 12-16 år (1-dagskurs) Sted: Elvetun ungdomshus, Elvetun 21, 5172 Loddefjord Dato og tid: Torsdag 16. november kl. 15:00-18:00

Aktiviteter i høstferien 2023

Miljøterapeut Tore andre er på skolen onsdag og torsdag i høsteferien.

Besøk i Alvøen roklubb

Valgfaget fysisk aktivitet og helse var på besøk til Alvøen roklubb mandag 2. oktober.

Gratis aktiviteter for ungdom

Det er mange tilbud for ungdom i Bergen kommune. Vil Vite har gratis adgang og tilbud om Hangout hver onsdag. Søndag 3. september arrangeres det Mesterne mester i Alvøskogen. Les mer om påmelding her!

Skolestart torsdag 17. august

Velkommen til skolestart for alle elever er torsdag 17. august.

Elevenes rett til å klage på vurdering i fag

Eleven har rett til å klage på alle standpunktkarakterer dersom eleven mener at gjeldende regler for fastsetting av standpunktkarakterer ikke er fulgt.

Skriftlig og muntlig eksamen

I uke 21 gjennomføres skriftlig eksamen på Sandgotna skole. Fredag 9. og onsdag 14. juni gjennomføres muntlig eksamen. Vurdering i muntlige fag gjøres sammen med sensorer fra andre skoler.

Velkommen til temakveld om ungdom og rus, mandag 17. april kl. 18.00

Skolen og Foreldreutvalget (FAU) følger opp signalene vi har fått om at det er flere ungdommer som ruser seg og det vi opplever som mer "normalisering" av rusmidler og stoff og setter i verk tiltak.