RSS

Siste nytt

Gratis aktiviteter for ungdom

Det er mange tilbud for ungdom i Bergen kommune. Vil Vite har gratis adgang og tilbud om Hangout hver onsdag. Søndag 3. september arrangeres det Mesterne mester i Alvøskogen. Les mer om påmelding her!

Skolestart torsdag 17. august

Velkommen til skolestart for alle elever er torsdag 17. august.

Elevenes rett til å klage på vurdering i fag

Eleven har rett til å klage på alle standpunktkarakterer dersom eleven mener at gjeldende regler for fastsetting av standpunktkarakterer ikke er fulgt.

Skriftlig og muntlig eksamen

I uke 21 gjennomføres skriftlig eksamen på Sandgotna skole. Fredag 9. og onsdag 14. juni gjennomføres muntlig eksamen. Vurdering i muntlige fag gjøres sammen med sensorer fra andre skoler.

Velkommen til temakveld om ungdom og rus, mandag 17. april kl. 18.00

Skolen og Foreldreutvalget (FAU) følger opp signalene vi har fått om at det er flere ungdommer som ruser seg og det vi opplever som mer "normalisering" av rusmidler og stoff og setter i verk tiltak.

Skoleballet på Sandgotna skole 16. mars - en energibombe!

Torsdagen kom med et vanvittig regnvær, men likevel flott pyntede elever i dresser og glitrekjoler.

Bli kjent med mobbeombudet i Vestland

Mobbeombodet skal bidra til at barn og unge i Vestland fylke får ivaretatt rettane sine til eit godt barnehage- og skulemiljø.

"Et spørsmål om tid" - en musikal av klasse!

Dette bør alle få med seg. Elevene fra Holen og Sandgotna stråler på scenen. Bli med på en reise i denne musikalske tidsmaskinen. nye forestillinger 27. og 28. mars. Kveldsforestilling 27. mars.

Skolens aksjonsdag for stiftelsen Bring Children From Streets Norway, 13. desember

Den 13. desember arrangerte skolen aksjonsdag for stiftelsen Bring Children From Streets Norway. Pengene gikk uavkortet til arbeidet for vanskeligstilte barn i Uganda. Elevene samlet inn nær 32.000kr!

Elevene ved Sandgotna skole lager sin egen pepperkakeby

Foreldreutvalget (FAU) ved Sandgotna skole ønsker å legge til rette for at det blir gjennomført noen sosiale og inkluderende aktiviteter utenom skoletid. FAU og skolen bygger en pepperkakeby!