Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Siste nytt om koronasituasjonen ved Sandgotna skole

Skolen opprettholder strenge restriksjoner i samråd med byrådet og smittevernet i Bergen. Ingen tilfeller av korona blant elever eller ansatte pr. 30.09.MER INFO UNDER, OG I RAMMEN PÅ TOPPEN AV SIDEN.

Fra drømmejobben til en ny drømmejobb.

Etter å ha jobbet 10 år på Sandgotna Skole søker jeg permisjon for å teste ut det å jobbe med fotball på heltid. Dette har lenge vært en drøm for meg og nå får jeg en sjanse til å gjøre akkurat det.

Bruk av sosiale media og apper hvor kommunikasjon er anonym

Vi håper dere tar samtalen med deres ungdom, selv om dere tenker at dette ikke angår nettopp din ungdom.

Er du mor eller far til en ungdom ?

Barne- og familietjenesten starter nå opp en foreldreveilednings-gruppe for foreldre til ungdommer (13-18 år). Gruppen møtes 8 ganger à 2 timer. Max Antall deltakere er 8 personer.

Nasjonale prøver på 8.- og 9. trinn

Mandag 31. august åpnes det for at elever på 8.- og 9. trinn kan gjennomføre nasjonale prøver. 8. trinn skal ha nasjonale prøver i lesing, regning og engelsk, 9. trinn skal ha i lesing og regning.

Forskning: Hvordan fungerte hjemmeskolen?

Det er store forskjeller i hvordan ungdom har opplevd å ha hjemmeskole, slik det ble gjennomført da samfunnet stengte ned denne våren. Les om hvilke grupper som profiterte på dette og hvem som tapte.

Foreldremøter på 8. trinn

Sandgotna skole inviterer til foreldremøter onsdag 26. august (8A og 8C) og torsdag 27. august (8B og 8D).

ØNSKER DU ET BEDRE SAMARBEID MELLOM DEG OG BARNET DITT?

Blir det mye kjefting og masing før barnet ditt gjør som det får beskjed om? Barne- og familiehjelpen i Fyllingsdalen/Laksevåg starter opp PMTO-gruppe for foreldre som har barn fra 3-12 år.

Velkommen til skolestart på Sandgotna!

Mandag 17. august er det skolestart for alle elever i Bergensskolen. Nye elever på 8. trinn starter kl. 08.30, 9. trinn kl. 11.30 og 10. trinn kl. 11.45.

Hva skjer i Bergen vest i sommer

Nå kan du melde deg på ulike aktiviteter som skjer i og rundt Bergen vest. For alle barn og ungdom i ulik alder.