RSS

Siste nytt

Mobilforbud i grunnskolen

Udir anbefaler å strengt regulere bruk av private mobiltelefoner og smartklokker i undervisningen i ungdomsskolen (8.–10. trinn), og at det som hovedregel bør være mobilfritt også i friminuttene.

Nytt fra Sandgotna skole - januar 2024

Les mer om skolekantine, Kvalitetsoppfølgingen, skolens satsingsområder, mobbing/trivsel, oppgradering av skolebygget , skolearena Vestre og unngå kjøring inn til skoleområdet.

Trafikkaksjon på Sandgotna skole uke 47 - refleksaksjon i hele desember

Skolen/FAU ønsker at vi foreldre gjør et krafttak for å få ned trafikken i hjertesonen og veien inn til skoleområdet. I uke 47 vil Skolen og FAU gjennomføre sin årlige trafikkaksjon.

Sandgotna skole er en MOT-skole

Dette er et forskningsprosjekt som ikke bare måler effekten av MOTs program, men som også bidrar med forskning på faktorer som er viktig for å utvikle motstandskraft. Sandgotna er spent på studien.

Låtskriverkurs med Amund Karseth (Kars) – høsten 2023 (16.11.)

Låtskriverkurs for ungdommer 12-16 år (1-dagskurs) Sted: Elvetun ungdomshus, Elvetun 21, 5172 Loddefjord Dato og tid: Torsdag 16. november kl. 15:00-18:00

Aktiviteter i høstferien 2023

Miljøterapeut Tore andre er på skolen onsdag og torsdag i høsteferien.

Besøk i Alvøen roklubb

Valgfaget fysisk aktivitet og helse var på besøk til Alvøen roklubb mandag 2. oktober.

Gratis aktiviteter for ungdom

Det er mange tilbud for ungdom i Bergen kommune. Vil Vite har gratis adgang og tilbud om Hangout hver onsdag. Søndag 3. september arrangeres det Mesterne mester i Alvøskogen. Les mer om påmelding her!

Skolestart torsdag 17. august

Velkommen til skolestart for alle elever er torsdag 17. august.

Elevenes rett til å klage på vurdering i fag

Eleven har rett til å klage på alle standpunktkarakterer dersom eleven mener at gjeldende regler for fastsetting av standpunktkarakterer ikke er fulgt.