Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Sandgotna skole er ikke berørt av streik pr. 17.08.2022

Sandgotna skole er pr. 17.08. ikke del av streikeuttaket i konflikten som nå trappes opp. Foreløpig er det Gimle, Slåtthaug og deler av Olsvik skoler som er berørt av lærerstreiken.

Første skoledag er mandag 15. august

Skolen starter igjen mandag 15. august. 8. trinn kl. 08.30. 9. og 10. trinn begynner kl. 11.30. Vi ønsker nye og eksisterende elever hjertelig velkommen til skolestart!

Vellykket skoleball for elevene på Sandgotna skole

Onsdag 27. april var det duket for den store festen. Endelig var datoen for det første skoleballet på nesten tre år og mange hadde gledet seg i uker og måneder. 360 av skolens elever var påmeldt.

Eksamen våren 2022 er avlyst

Grunnskoler og videregående skoler skal ikke gjennomføre verken skriftlig eller muntlig eksamen i 2022. Sandgotna vil derfor heller ikke gjennomføre prøvemuntlig som er vanlig forberedelse til eksamen

9. trinn på Trygg i vann

Elever fra 9. trinn var i uke 8 med på Redningsselskapets kurs i livredning i sjø.

Mindre fravær og tverrfaglige prosjekt gjennomføres denne uken

Skolen opplever færre tilfeller av smitte både blant ansatte og elever. Tverrfaglige prosjekt på alle trinn gjennomføres som planlagt med oppløst timeplan denne uken.

Prøvemuntlig 10. trinn tirsdag 25.01. utsettes pga. korona

Sandgotna skole har svært mange både elever og ansatte som har testet positivt på korona. Prøvemuntlig på 10. trinn tirsdag, utsettes. Hjemmeundervisning på 8. og 9. gjennomføres som planlagt tirsdag.

Skolene i Bergen på grønt nivå fra og med tirsdag 18.01.

I Bergen kommune er det besluttet at skoler/SFO og barnehager skal være på grønt tiltaksnivå fra førstkommende tirsdag 18.januar. Ordningen med matpakke videreføres på grønt nivå inntil videre.

Smitteutbrudd på Sandgotna skole, 21 elever i karantene uke 2

Skolen har hatt få tilfeller denne vinteren. Denne uken har vi et utbrudd på 10. trinn og 9. trinn, videre er noen enkeltelever på 8. trinn og forsterket avdeling i karantene.

Pålegg om munnbind i skolen tom. 13. januar 2022

Når det er fare for at det ikke er mulig å holde minst én meters avstand, ut over kortvarige passeringer, skal det brukes munnbind på alle innendørs offentlige steder/skolen/storfriminuttene.