Gå tilbake til:
Du er her:

Elevene ved Sandgotna skole lager sin egen pepperkakeby

Foreldreutvalget (FAU) ved Sandgotna skole ønsker å legge til rette for at det blir gjennomført noen sosiale og inkluderende aktiviteter utenom skoletid. FAU og skolen bygger en pepperkakeby!

Foreldreutvalget (FAU) ved Sandgotna skole ønsker å legge til rette for at det blir gjennomført noen sosiale og inkluderende aktiviteter utenom skoletid. I det siste møtet i FAU var det ønske om at alle klassene laget hvert sitt bygg som kan settes sammen til en pepperkakeby og kan bli et koselig førjulselement for elevene.
Skolen har derfor kjøpt inn pepperkakedeig, bakepapir og limpistoler. Vi setter skolekjøkken til disposisjon for klasser og foresatte som ønsker å bidra med et byggverk til byen.

Til gjennomføring av bakedag:
Vi anbefaler at dere er flere voksne til stede (tilsynsvakt vil åpne og låse etter dere mellom 17.00 og 20.45).
Dere må lage noen regler for kvelden, slik at dere har oversikt. (brann, søl, ansvar, rydding, rengjøring)
Dere må selv ta med det dere vil pynte byggene (Melis, mandler, bomull, seigemenn mm).
Ta med noe å montere bygget på slik at det kan flyttes; som en treplate, kraftig papp, bakeplate med navn/nr/klasse på el.l.


Hvis klassekontakt i hver klasse melder fra på skjema som er sendt ut fra FAU så kan dere også se når det er ledig. Være fleksibel og finn flere dager/tidspunkt som kan være aktuelt før dere registrerer, det er bare plass til en klasse pr. skolekjøkken samtidig. (Dvs. to klasser på skolen samtidig for kakebaking).
Se vedlagt invitasjon fra FAU.