Gå tilbake til:
Du er her:
Klar for nye utfordringer
Klar for nye utfordringer

Fra drømmejobben til en ny drømmejobb.

Etter å ha jobbet 10 år på Sandgotna Skole søker jeg permisjon for å teste ut det å jobbe med fotball på heltid. Dette har lenge vært en drøm for meg og nå får jeg en sjanse til å gjøre akkurat det.

Jeg har altså jobbet på Sandgotna Skole i 10 år nå. Det har vært 10 år som har vært spennende, lærerike og gitt meg utrulig mange gode minner. Det gjør at det å gå fra denne jobben ikke er så lett og jeg har brukt mye tid på å bestemme meg for valget jeg nå har tatt.

Jeg har alltid har hatt lyst til å jobbe med fotball på heltid. Dette har eg blant anna sagt en del ganger når jeg har hatt MOT og vi har snakket om drømmer. Vi har sakket om at det er viktig å ha drømmer, sette seg mål og gripe sjanser når de dukker opp. Det har det gjort for meg nå og denne sjansen må jeg gripe.

Så fra 01.01.21 starter jeg som Kretsansvarlig spillerutvikler i NFF Hordaland. Her skal jeg jobbe samen med andre i NFF, NFF Hordaland og alle klubbene i Hordaland med å legge til rette for god spillerutvikling i kretsen vår.  Dette er en spennende jobb og jeg kommer til å bruke mye av det jeg har lært meg om undommer og utvikling gjennom jobben på Sandgotna. 

Som jeg startet med har disse årene på Sandgotna Skole ver utrulig fine. Jeg har vært heldig å bli kjent med flinke og gode kolleger, gode samarbeidsetater og ikke mist fantastiske elever. Dette gjør at jeg både gleder meg og gruer meg til å starte i den nye jobben, for jeg vet jeg kommer til å savne dere alle. 

Det er difor vedlig fint at rektor Stein Larsen lar meg få følge opp en del av de elevene jeg har knytt til 10.trinn og at jeg skal være med å holde MOT øktene ut skoleåret. Dere elever vil dermed se meg innimellom på skolen her i alle fall ut skole året 20/21. 

 Jeg vil takke alle for 10 fantastiske år! Dere har alle gjort inntrykk på meg.