Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Julehilsen til elever og foresatte

Vi på Vadmyra skole ønsker alle elever og foresatte en RIKTIG GOD JUL, OG ALT GODT FOR 2021!

Skolehelsetjenesten ved Vadmyra skole

Skolehelsetjenesten arbeider for å fremme elevenes helse.

Mobbeombudet i Vestland

Alle barn og unge har rett til eit trygt og godt skulemiljø. Mobbeombodet i Vestland er eit tilbod til alle barn og unge, og deira foreldre, som opplever å ikkje ha det bra på skulen.

Velkommen til skolestart mandag 17.08.20

Velkommen til oppstart av skoleåret 2020/2021. Vi er i gang med planlegging av kommende skoleår, og ser frem til å møte gamle og nye elever og foresatte igjen.

Informasjon til nye 1.klassinger om oppstart av SFO mandag 03.08.20

Her finner dere informasjon om oppstart for SFOdagene 3.-14.august.

Natteravnene Bergen Vest - informasjon til foresatte

En natteravn er verken politi eller vekter, men vi skal være der og bidra til at ungdom føler seg trygge når de ferdes ute i bydelen vår. Her finner du informasjon om hvordan du kan bidra.

SFO matpenger feilfakturert i mai måned

En feil i den kommunale fakturaproduksjonen medførte at matpenger feilaktig er blitt inkludert på SFO-fakturaen på tross av at vi fortsatt har en ordning der det medbringes egne matpakker.

Velkommen tilbake til 5. - 7.trinn

Endelig kan vi ønske mellomtrinnet velkommen tilbake til skolen! 7.trinn kommer tirsdag 12.05, og 5. og 6.trinn kommer torsdag 14.05.20.

OPPSTART FOR 1.-4.TRINN OG SFO, MANDAG 27.04.2020

Kjære elever og foresatte på 1.-4.trinn! Velkommen tilbake, i dag åpnet vi skolen/SFO igjen for småtrinnet. Den første dagen har gått over all forventning, og det er vi veldig glade for!