Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kulturdager og festivaler

Sjå programmet for Kulturdagar i Arna 29. april-8. mai

No er det tid for dei årlege kulturdagane i Arna. Programmet er breidt og passar for både små og store. Les meir og last ned programmet her.

Kulturdager i bydelene

De fire kulturkontorene samarbeider med lokalt kultur- og organisasjonsliv om årlige kulturdager og strøksmarkeringer. Les mer om kulturdagene her.

Fra arkiv: Feirer Ytrebygda med kulturdager i mai - vil du bidra med et arrangement?

19.-22. mai blir Kulturdagene i Ytrebygda arrangert for første gang. Vil du være med å vise fram hva bydelen har å by på? Meld inn ditt arrangement innen 15. mars.

Fra arkiv: Meld inn ditt arrangement til Kulturdagar i Arna 2022

29. april - 8. mai er det tid for dei årlege kulturdagane. Vil du vere med og arrangere? Meld inn ditt arrangement innan 20. februar.

Fra arkiv: Se programmet for Kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg 2021

23.-31. oktober arrangeres Kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg. I år er det over 100 arrangementer og aktiviteter på programmet!

Fra arkiv: Se programmet for Kulturfest Åsane 2021

29. oktober - 7. november er det endelig kulturfestuke! Her kan du blant annet oppleve fine konserter og forestillinger, lære keramikk, bli med på utendørsmarked, eller drømme om fremtidens Åsane.

Fra arkiv: Se programmet for Kulturdager i Fana og Ytrebygda 2021

Årets kulturdager i Fana og Ytrebygda går av stabelen 16.-24. oktober. Programmet viser stor variasjon av arrangementer, og publikum kan oppleve både etablerte og kommende stjerner på scenen.