Bildekollasj med smakebiter fra programmet.
Bilde: John Karl Sæthre, Arne Årseth, Liv Berentsen, Kata Pazstor-Kiss, Arna og Åsane kulturkontor, Terje Birkeland.

2023: Se programmet for Kulturfest Åsane 27. oktober-5. november

27. oktober til 5. november er tid for Kulturfest Åsane, med opplevelser og aktiviteter for både små og store.

Stor bredde og variasjon

Åsanes kulturliv er mangfoldig og bredt, med både tradisjon og nyskaping. Dette ser vi også igjen i årets kulturfestprogram. Her er noen av høydepunktene:

  • 20 ulike konserter innen mange sjangre. Særlig innen jazz blir det flere godbiter. 
  • Utstillinger: åtte utstiller på ulike steder
  • Gårdsbesøk for liten og stor på to ulike besøksgårder
  • For barna er det mange arrangementer, blant annet Barnehagekonsert med Onkel Vidars. I tillegg: Stankelbeinmusikk, språklek, leteaksjon etter sauen Bændik, halloween i kirken og Discokids. 
  • Vil du utvikle hobbyen din eller kanskje få en ny? Under kulturfesten kan du bli med å sy tebrikke, lære å veve og å dyrke stauder. Eller hvorfor ikke sy din egen kjole med mentor fra «Symesterskapet»? 

Se programmet 

Programbrosjyren er sendt ut til husstander i Åsane. Du kan også finne programmet på nett:

Åpning 28. oktober

Alle er invitert til åpning til foajeen på Åsane kulturhus! Tertnes Brass med dagens dirigent Helge Haukås fremfører verket «Also sprach Zarathustra» av Richard Strauss. I tillegg får du oppptredener med Åsane Ballettskole og Musikalløvene. 

  • Lørdag 28. oktober kl. 12.00, Åsane kulturhus
  • Gratis inngang

Tips: Etter åpningen kan du flytte deg inn i kultursalen, og fortsette feiringen med gratis konsert vokalensemblet Tabula Rasa. 

Forsiden på brosjyren
Brosjyren sendes i posten til husstander i Åsane. Du lan også lese den digitalt.

Om Kulturfest Åsane 

Kulturfest Åsane er et årlig samarbeidsprosjekt mellom Arna og Åsane kulturkontor, Åsane Kulturråd og det øvrige kultur – og organisasjonslivet i Åsane. Målsettingen er at man gjennom en ukes kulturmønstring skal styrke samarbeid, bygge identitet og vise fram mangfoldet i bydelens kulturliv. 

Arna og Åsane kulturkontor ønsker å bidra til «kulturfest» hele året, og kan bidra med tips og hjelp til deg som har lyst å arrangere noe. Ta gjerne kontakt om du har en god idé!