Bildesamling med fire bilder: en rockemusiker, et band, noen unge dansere og en kvinnelig vokalist.
Glimt fra fjorårets kulturdager.
Bilde: Hans Magne Nesbø

Meld inn ditt arrangement til Kulturdagene i Fana

19.–27. oktober er det kulturdager i Fana igjen. Vil du være med i programmet? Meld inn ditt arrangement nå.

Ønsker rikt og variert program

De årlige kulturdagene koordineres av Kulturetaten, ved Fana og Ytrebygda kulturkontor. De ønsker arrangører, arrangementer og aktiviteter fra lokalt kulturliv hjertelig velkommen. Her er det rom for alt fra konserter og utstillinger til åpne dager og kreative verksteder.

Samarbeid

Arrangørene er selv ansvarlige for egne arrangement, mens kulturkontoret er koordinator og tilbyr råd og veiledning i planlegging og gjennomføring. Kulturkontoret står også for felles markedsføring av programmet.

Slik melder du inn arrangement

  1. Meld inn ditt arrangement via elektronisk innmeldingsskjema. 
  2. Materiell som bilder og plakater sender du på e-post til tone.lonar@bergen.kommune.no. NB! De som ønsker å ha arrangementet sitt på Fana kulturhus må også sende en prosjektskisse. Merk e-posten med navn/tittel på arrangement.  

Frister

Det tar tid å planlegge fest. Derfor ønsker kulturkontoret at du melder inn ditt arrangement så snart du kan. Aller siste frist er 1. august. Da må også alt materiell som bilder være sendt inn. 

NB! Kortere frist for Fana kulturhus 

Dersom du ønsker å bruke Fana kulturhus til ditt arrangement, må du melde inn ditt arrangement innen 25. mai. Du må også sende en prosjektskisse innen samme dato.  

Spørsmål? 

Lurer du på noe? Du finner en del praktisk informasjon i innmeldingsskjemaet. Men du kan også ta kontakt med Tone Lonar hos Fana og Ytrebygda kulturkontor på e-post  tone.lonar@bergen.kommune.no

Les mer om kulturdager i Bergen her.