Gå tilbake til:
Du er her:
Bildet viser en død person som ligger på gulvet, én person sittende på en stol og to personer stående ved siden av.
Fra Teatertigrenes oppsetning av "Dypfryst" av Roald Dahl
Bilde: Ruben Soltvedt og Øyvind Engevik

Tilrettelagte tilbud på YouTube

Magasinet Infoposten, som er Bergen kommune sitt magasin om kultur- og idrettstilbud til personer med utviklingshemming, har nå lansert sin egen YouTube kanal.

Det har lenge vært et ønske om en kanal for å vise opptak av de mange flotte oppsetningene som lages av musikk- og teatergrupper tilrettelagt for personer med utviklingshemming i Bergen kommune. Dette forteller rådgiver ved Kulturetaten Cathrine Nordkvist. Hun har ansvar for kommunens tilbud til denne målgruppen.

-Nå i koronakrisen kan vi ikke møtes i klubber eller på øvinger som vanlig. Derfor har vi jobbet for å gi deltakerne i tilbudene våre andre alternativer, og da er det gjerne sosiale medier som gjelder. Infoposten har allerede en Facebookside der vi deler tips til ulike aktiviteter man kan drive med. Nå utvider vi med en YouTube kanal, forteller Nordkvist.

De første filmene du finner der er Teatertigrenes oppsetninger av Roald Dahls "Dypfryst", samt kortfilmen "Mammuttrøbbel", der manus er utviklet at medlemmene i teatergruppen.  I tillegg kan du se musikkvideoen til popgruppen Norwegian People sin fabelaktige sommerhit. God fornøyelse!

Her finner du Infoposten på YouTube.