Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Alleen, vannsperring 25. januar fra kl. 20:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Alleen tirsdag 25. januar fra kl. 20:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av natten/morgenen.

AVSLUTTET - Sjøkrigsskoleveien, akutt vannsperring pga lekkasjesøk 25. januar fra kl. 09:00

På grunn av søk etter en vannlekkasje må dessverre vannet stenges til noen adresser i området rundt Sjøkrigsskoleveien en kort periode tirsdag 25. januar fra kl. 09:00. Forventet varighet: en time.

Lyngveien, vannsperring onsdag 26.januar fra kl.08:00

På oppdrag for privat rørlegger som skal utføre arbeid på privat vannledning stenger vi vannet på hovedledningen til noen adresser i området rundt Lyngveien onsdag 26.januar fra kl.08:00.

St. Olavs vei, vannsperring onsdag 26.januar fra kl.08:30

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt St. Olavs vei onsdag 26.januar fra kl.08:30. Arbeidet forventes ferdig i løpet av kvelden.

Kråkenesveien, vei- og vannstenging 26. januar fra kl. 09:00

Arbeid på hovedvannledningen gjør at vannet blir stengt til noen adresser i området rundt Kråkenesveien onsdag 26. januar fra kl. 09:00. Veien blir stengt ved Kråkenesvegen 21 mens arbeidet pågår.

Risnes vannbehandling mandag 10. januar fra klokken 09:00.

Det skal jobbes på Risnes vannbehandlingsanlegg fra i dag mandag 10. januar, og arbeidet vil pågå noen dager fremover. Dette gjør at vi må vi stenge vannet til bassenget i Trengereid.

Fornying av avløpsledninger

Vi skal fornye avløpsrør, og for å unngå å grave opp gaten, støper vi nye plastrør inn i eksisterende avløpsrør. For å herde de nye rørene brukes vanndamp.

Vi rengjør ledningsnettet for best mulig drikkevannskvalitet

Omfattende spyleplaner sørger for at vannledningsnettet i Bergen blir spylt og rengjort systematisk. Dette for at kvaliteten på drikkevannet skal være så god som mulig.