Gå tilbake til:
Du er her:

Brattlien, vannsperring natt til torsdag 01. oktober fra kl. 24:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Brattlien i natt kl 24:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av natten.

Bellevue, vannsperring natt til torsdag 01. oktober fra kl. 24:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Bellevue natt til torsdag 01. oktober fra kl. 24:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av natten.

Helgeplasset, vannsperring torsdag 01. oktober fra kl 09:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Helgeplasset torsdag 01. oktober fra kl. 09:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Grønnestølslien, vannsperring torsdag 01.oktober fra kl. 09:00

På oppdrag for privat rørlegger som skal utføre arbeid på privat vannledning stenger vi vannet på hovedledningen til noen adresser i området rundt Grønnestølslien torsdag 01.oktober fra kl. 09:00.

Brønndalsåsen, vannsperring onsdag 30. september fra kl. 12:00 - Ferdig

På oppdrag for privat rørlegger som skal utføre arbeid på privat vannledning stengte vi vannet på hovedledningen til noen adresser i området rundt Brønndalsåsen onsdag 30.september fra kl. 09:00.

Kiellands gate, vannsperring onsdag 30.september fra kl. 09:00 - Ferdig

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt til noen adresser i området rundt Kiellands gate onsdag 30.september fra kl. 09:00. Arbeidet er ferdig.

Myrdalskogen, vannsperring onsdag 30. september fra kl. 08:30 - Ferdig

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt til noen adresser i området rundt Myrdalskogen onsdag 30.september fra kl. 08:30. Arbeidet er nå ferdig.

Fornying av avløpsledninger i Stølsvegen og i Haukelandsveien uke 40

Vi skal fornye avløpsrør, og for å unngå å grave opp gaten, støper vi nye plastrør inn i eksisterende avløpsrør. For å herde de nye rørene brukes vanndamp.

Ny vannledning i Amalie Skrams vei/ Munkebotn

Vann- og avløpsetaten skal legge ny vannledning fra Amalie Skrams vei, til eksisterende vannledning i Munkebotn og fram til Sandviken Sykehus.