Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Arnatveitvegen, vannstenging søndag 09. oktober fra kl. 10:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Arnatveitvegen søndag 09. oktober fra kl. 10:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av kvelden.

Langarinden, vannstenging tirsdag 11. oktober fra kl. 08:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Langarinden tirsdag 11. oktober fra kl. 08:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

AVSLUTTET - Bjørkåsen, vannstenging torsdag 6. oktober

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet til en del adresser i Bjørkåsen vært stengt torsdag 6. oktober. Arbeidet er nå avsluttet og alle skal ha fått vannet tilbake.

AVSLUTTET - Morviklien, vannstenging torsdag 6. oktober fra kl. 08:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt til noen adresser i området rundt Morviklien torsdag 6. oktober fra kl. 08:00. Arbeidet er ferdig

AVSLUTTET - Selvikveien, vannstenging torsdag 6. oktober fra kl. 08:00

Arbeidet på hovedvannledningen i Selvikveien torsdag 6. oktober var ferdig kl 14:00 og alle skal ha fått vannet tilbake.

Stendafjellet, vannpost midlertidig ute av drift fra 18. juli.

Vannposten ved Stendafjellet er midlertidig ute av drift fra 18. juli på grunn av anleggsarbeid. Forventes å være i drift igjen i slutten av august.

Fornying av avløpsledninger

Vi fornyer avløpsrør, og for å unngå å grave opp gaten, støper vi nye plastrør inn i eksisterende avløpsrør. For å herde de nye rørene brukes vanndamp.

Vi rengjør ledningsnettet for best mulig drikkevannskvalitet

Omfattende spyleplaner sørger for at vannledningsnettet i Bergen blir spylt og rengjort systematisk. Dette for at kvaliteten på drikkevannet skal være så god som mulig.