RSS

Fjøsangerveien, Vannstenging onsdag 29. mai fra kl. 23.00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Fjøsangerveien 29. mai fra kl.23.00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av natten.

Pumpen i Sælenvatnet midlertidig ute av drift 27. mai

I forbindelse med regelmessig rengjøring av aeropumpen i Sælenvatnet, oppsto det problemer med å få den i gang igjen. Noe lukt fra vannet kan oppstå inntil den er tilbake i drift.

Morvikveien, vannstenging onsdag 29. mai fra kl. 08.00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Morvikveien onsdag 29. mai fra kl. 08.00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Løvstakkveien, vannstenging onsdag 29. mai fra kl. 08.30

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Løvstakkveien onsdag 29. mai fra kl. 08.30. Arbeidet forventes ferdig i løpet av kvelden.

Sandviksbodene, avløpsutslipp i sjø lørdag 25. mai

Det har vært en lekkasje fra en avløpsledning/dykkerledning ved Sandviken kirke, og utslipp har kommet i sjø ved Sandviksbodene 1. Bading frarådes fra brygge inntil videre.

AVSLUTTET - Skarefjellet, brudd på privat vannledning fredag 24. mai fra kl. 16:00.

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt i området Skarefjellet i dag 24. mai. Arbeidet er nå ferdig, og alle skal ha fått vannet tilbake.

Skivebakken, vann- og veistenging mandag 27. mai 2024 fra kl. 09.00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Skivebakken mandag 27. mai fra kl. 09.00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av ettermiddagen.

Kvernabekkvegen, vannstenging mandag 27. mai fra kl. 08:30

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Kvernabekkvegen mandag 27. mai fra kl. 08:30. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Søre Titlestad, vannstenging mandag 27. mai fra kl. 08:30

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Søre Titlestad mandag 27. mai fra kl. 08:30. Arbeidet forventes ferdig i løpet av ettermiddagen.

Øvre Riplegården, varierende trykk på vannet fredag 24. mai og Mandag 27. mai.

I forbindelse med testkjøring av ny vannpumpestasjon ved Øvre Riplegården vil publikum som er innenfor det varslede området kunne oppleve ustabilt / varierende trykk og i korte perioder miste vannet.