RSS

Om skolen

Våre plakater

Vi på Bjørndalsskogen skole er veldig stolt av plakatene som vi jobber etter.

Litt om tidspunkt og organisering av skoledagen

Alle elevene begynner sin undervisning kl. 8.30 hver dag. Mellomtrinnselevene begynner likevel to dager i uken kl. 8.10 på grunn av morgengym. Du kan lese mer detaljer om dette dersom du lurer.

Skolefrokost for elever på 3.-7. trinn fra og med 21. august 2023

Alle elever fra 3.-7. trinn får tilbud om å spise frokost på skolen. Tilbudet gis hver dag fra 7.50-8.30 og koster 500 kr pr halvår. Elevene får skiver/knekkebrød, yoghurt, frukt og drikke.

Skolens historie

Her kan dere lese om historien til Bjørndalsskogen skole

Skolens visjon og verdier

Her kan dere lese mer om skolens visjon og verdier.

Folkehelse og livsmestring i skolen

Vi er opptatt av at alle barn skal ha det bra, både på skoleveien, når de er på skolen og når de er med venner hjemme. Vi snakker mye om hvordan vi skaper den gode skolen sammen.

Fokus på fellesskap og gode opplevelser sammen

Gjennom ulike fellessamlinger, skolefrokost, huskonserter, Bukavu, andre aktiviteter og ikke minst jule-og vårkonsert ønsker vi å sette fokus på fellesskapet og hvor godt det er å være sammen.

Plan for arbeid med sosial kompetanse

Vi har en sosial læreplan som bidrar i arbeidet med å utvikle elevenes sosiale kompetanse. Denne tar utgangspunkt i Utdanningsdirektoratets fem grunnleggende dimensjoner om sosial kompetanse.

Skole - og SFO hage

Vi er heldige her på skolen som har vår egen lille hage både i SFO og skolen. Vi har også et lite drivhus inne som vi bruker til å dyrke frem ulike vekster.