Loddefjord skole
Loddefjord skole
Bilde: Linda Johannessen

Loddefjord skole

Informasjon om Loddefjord skole.

Loddefjord skole ble bygget i 1974 og skal altså feire 50-års jubileum dette skoleåret!

Skolen var en av Bergens første skoler som ble bygget med «åpne løsninger». Med tiden har det kommet noen nye vegger her og der, men bygget er i stor grad bevart i sin spesielle byggestil. Hvert trinn har eget klasserom og grupperom. Det er små trinn på Loddefjord skole. Vi har fra 15 til 30 elever på hvert trinn. Det gjør at vi blir veldig godt kjent med hverandre, også på tvers av trinnene. Det gir en god trygghet. 

Loddefjord skole er en forsterket barneskole. Det vil si at vi i tillegg til helt ordinære klasser, også har en forsterket avdeling for elever med helhetlige spesialpedagogiske behov. Det er fint samarbeid mellom klassene på skolen og gruppene på forsterket avdeling.   

Vi har eget svømmebasseng og et flott uteområde, med både skog, fjell, ballbinge og en ny lekeplass. Det siste året har vi også hatt gleden av å ha «Sandgotnabanen» som vi kan bruke til uteskole, men også i friminutt. 

Vi er ca 190 elever til sammen på 1 – 7.trinn dette skoleåret, inkludert 33 elever på forsterket avdeling. Vi er ca.70 ansatte på skolen.