Foreldre og barn med et nettbrett

Obligatorisk kveldsskole 8. og 9. april

Skole og FAU ønsker velkommen til obligatorisk kveldsskole for elever og foreldre i april. Foredraget blir dialogbasert der elever og foreldre samtaler underveis. Barnevakten står for undervisningen.

Barnevakten er en ideell foreldreorganisasjon som arbeider for at barn og unge skal kunne bruke mediene på en trygg og bevisst måte. Temaer som blir tatt opp er: sosiale medier, nettmobbing, personvern og nyttige ressurser foreldre og elever kan undersøke sammen.

Punkter som beskriver innholdet i kveldsskolen: Skjermtid, sosiale medier, forbilde, nettvenner, nettmobbing, personvern, medieskapt utseendepress, spilling, aldersgrenser, nyttige ressurser, snakke sammen

8. april: 4. og 5. trinn

Skole og FAU ønsker med dette velkommen til obligatorisk kveldsskole for elever og foreldre på 4. og 5. trinn, 8. april, klokken 17.30- 19.30. Det er Barnevakten som står for undervisningen. Det blir et dialogbasert foredrag der elever og foreldre samtaler underveis.

  • 4. trinn avspaserer 26. april fra klokken 11.15
  • 5. trinn avspaserer 12. april fra klokken 11.15

9. april: 6. og 7. trinn:

Skole og FAU ønsker med dette velkommen til obligatorisk kveldsskole for elever og foreldre på 6. og 7. trinn, klokken 17.30- 19.30. Det er Barnevakten som står for undervisningen. Det blir et dialogbasert foredrag der elever og foreldre samtaler underveis.

NB! Dersom elever og foreldre ikke kan delta grunnet feiring av Eid, deltar disse på kveldsskolen 8. april til samme tidspunkt.

  • Elevene avspaserer 12. april fra klokken 11.15.