RSS

Siste nytt

Kveldsskole for foreldre og barn om trygg mediebruk for elever på 4.-7. trinn

FAU har leid inn Barnevakten til to temakvelder om nettvett. Barnevakten er en ideell foreldreorganisasjon som arbeider for at barn og unge skal kunne bruke mediene på en trygg og bevisst måte.

Solidaritetsarbeid på Mathopen skole - skoleløp 1.sept.2023

Mathopen skole har i mange år vært med å støtte mødrehjemmet Rancho Do Senhor i Brasil. Mødrehjemmet er en del av Frelsesarmeen sitt arbeid i Sao Paulo i Brasil.

Velkommen tilbake til skolen

Selv om det fremdeles er litt igjen av sommerferien, gleder vi oss til å treffe nye og "gamle" elever igjen den 17. august. SFO er allerede åpen.

Mesterens Mester SFO

Sommer SFO og Mesterens mester på Alvøen skole

Sommer på SFO

Når skoleferien starter, kan SFO overta med god tid for lek og aktiviteter. Tid til å være sammen med venner i det fine sommerværet.

Sommeraktiviteter (KOPI)

Bergen kommune arrangerer flere sommeraktiviteter for barn og unge i grunnskolealder. Vi har blant annet aktiviteter innenfor kultur, idrett og friluftsliv.

Stort og smått på Mathopen skole

Vi regner og koder og leker og lærer ute og inne. Skolehagen vår utvides i samarbeid med bybonden. Her har vi samlet litt bilder fra de siste ukene.

Har du barn som skal starte på Mathopen skole august 2023?

Vi gleder oss til å ta i mot nye førsteklassinger til høsten!

Ivrige 4.trinnselever på besøk hos BIR

23.mars 2023 var 4. trinn så heldige at de fikk besøke BIR sitt forbrenningsanlegg i Rådal.

Ettårsmarkering av Ukraina-krigen!

7. trinn hadde torsdag 23. februar en markering av ettårsdagen for invasjonen av Ukraina. Oppfordringen til forbikjørende var å tute med bilhornet for å vise solidaritet.