Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Mjølkeråen skole fortsetter på gult nivå

I samråd med smittevernkontoret er det bestemt at Mjølkeråen skole 1.-10. trinn fortsetter på gult nivå. Det vil si at alle elever møter på skole og SFO i morgen mandag 26/4 som vanlig på gult nivå.

Oppdatert informasjon om barnetrinn og ungdomstrinn fredag 23/4

Her finner du siste informasjon om barnetrinnet og ungdomstrinnet tilknyttet smittetilfeller ,karantene og videre drift i neste uke.

Utbruddsmøte med smittevernkontoret i dag kl. 1230

Arbeidet med å kartlegge eventuelle nærkontakter er i gang. Rektor skal på utbruddsmøte med smittevernkontoret kl. 1230. Skolen kommer med mer informasjon om resultatet av møtet så fort som mulig.

Hjemmeskole for 1.-7.trinn og SFO stengt 23.april

En person tilknyttet 1.-7.trinn har fått påvist covid- 19. Skolen har tatt forholdsregler og alle klasser på barnetrinnet skal fredag 23/4 ha hjemmeskole. SFO er også stengt.

Hurra, vi er tatt ut på landslaget i lesing

Klasse 5a er så heldige å ha blitt trukket ut til å delta i en stor internasjonal undersøkelse av 10-åringers leseferdigheter (PIRLS).

Fortsatt gult nivå på Mjølkeråen skole

Smittevernoverlegen i samarbeid med etat for skole har gjort en vurdering av situasjonen på Mjølkeråen skole, og konkludert med at vi fortsetter på gult nivå.

Informasjon om nytt smittetilfelle 8.trinn

En ny person tilknyttet 8.trinn fikk sent fredag kveld påvist Covid-19. Se vedlagte informasjon for ytterligere orientering om smittesituasjonen på skolen.

Informasjon om smittesituasjon og organisering av undervisning på ungdomstrinnet i uke 16

8. og 9. trinn vil som følge av smittetilfeller tilknyttet trinnene ha hjemmeskole i uke 16. 10. trinn skal ha ordinær undervisning på skolen. Se vedlagte informasjonsskriv.

Hjemmeskole for ungdomstrinnet ut uke 15

En person tilknyttet 8. trinn har i kveld testet positivt for Covid- 19. Skolen tar forholdsregler og innfører hjemmeskole ut uken for hele ungdomstrinnet.