RSS

Siste nytt

Vi feirer Morsmålsdagen!

Den internasjonale morsmålsdagen markeres årlig 21. februar over hele verden. Dagen markeres for å fremme språklig og kulturelt mangfold. På Ny-Krohnborg skole feirer vi morsmålsdagen på alle trinn.

Kartleggingsprøver i lesing og regning for 1.trinn

I perioden 11. mars til 3. mai skal 1. trinn gjennomføre de nasjonale kartleggingsprøvene i lesing og regning. Kartleggingsprøvene er obligatoriske for alle elever i Bergen kommune.

Lesekurs for alle!

Lesing er en fagovergripende grunnleggende ferdighet. Å mestre lesing er viktig for å trives på skolen! Derfor vil lesing alltid være et satsingsområde på Ny-Krohnborg skole.

Her finner du informasjon om 1.trinn 2024!

En god overgang fra barnehagen til skolen er svært viktig. På Ny-Krohnborg skole inviterer vi derfor til til første foreldremøte i mars, besøksdag for barnehagene i mai og førskoledag i juni.

Her finne du informasjon om 8.trinn 2024

Her legges det fortløpende ut informasjon om 8.trinn 2024.

Her finner du ukemenyer for elevkantinen:

Elevene på ungdomskolen kan kjøpe mat i kantinen. Her er ukemenyene:

Julehilsen 2023!

Nå er det like før det er juleferie for alle små og store! Torsdag 21.desember er siste skoledag. Da slutter skolen kl.12:30. SFO åpner når skolen slutter.

TV-aksjonen 2023!

La barn leve i fred! Bli med du også! Vi trenger bøssebærere til årets TV-aksjon som går til Redd Barna søndag den 22.oktober.

Snart er det høstferie!

Meld deg på noe gøy i høstferien! Her på Ny-Krohnborg skole er det tilbud om mange flotte aktiviteter for barn- og unge i høstferien. God aktiv høstferie til alle små og store!

Kartleggingsprøver i lesing og regning på 3. trinn høst 2023.

I perioden 2. oktober til 27. oktober skal 3. trinn gjennomføre de nasjonale kartleggingsprøvene i lesing og regning. Kartleggingsprøvene er obligatoriske for alle elever i Bergen kommune.