RSS

Siste nytt

Ny-Krohnborg skole 100 år!

11.juni kl.17:00 blir det åpent hus på Ny-Krohnborg skole. Da skal vi feire at Ny-Krohnborg skole er 100 år i år! Fram til 11.juni skal vi lære masse om skolen og områdets historie! Se program her:

Her finner du informasjon om 1.trinn 2024!

En god overgang fra barnehagen til skolen er svært viktig. Vi gleder oss til å ta i mot nye 1.klassinger torsdag 15.august!

Her finner du informasjon om 8.trinn 2024

Her legges det fortløpende ut informasjon om 8.trinn 2024. Vi gleder oss til å ta i mot 8.trinn torsdag 15.august!

Her finner du ukemenyer for elevkantinen:

Elevene på ungdomskolen kan kjøpe mat i kantinen. Her er ukemenyene:

Lesekurs for alle!

Lesing er en fagovergripende grunnleggende ferdighet. Å mestre lesing er viktig for å trives på skolen! Derfor vil lesing alltid være et satsingsområde på Ny-Krohnborg skole.

Kartleggingsprøver i lesing og regning for 1.trinn

I perioden 11. mars til 3. mai skal 1. trinn gjennomføre de nasjonale kartleggingsprøvene i lesing og regning. Kartleggingsprøvene er obligatoriske for alle elever i Bergen kommune.

Vi feirer Morsmålsdagen!

Den internasjonale morsmålsdagen markeres årlig 21. februar over hele verden. På Ny-Krohnborg skole feirer vi morsmålsdagen på alle trinn. Se bilder fra fra morsmåldagen 2024 her:

Julehilsen 2023!

Nå er det like før det er juleferie for alle små og store! Torsdag 21.desember er siste skoledag. Da slutter skolen kl.12:30. SFO åpner når skolen slutter.

TV-aksjonen 2023!

La barn leve i fred! Bli med du også! Vi trenger bøssebærere til årets TV-aksjon som går til Redd Barna søndag den 22.oktober.

Snart er det høstferie!

Meld deg på noe gøy i høstferien! Her på Ny-Krohnborg skole er det tilbud om mange flotte aktiviteter for barn- og unge i høstferien. God aktiv høstferie til alle små og store!