Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Kåret verdensmester i Bergensk fiskesuppe

Onsdag 10. mars var ordfører i Bergen, Marte Mjøs Persen, med i juryen som kåret verdensmester i Bergensk fiskesuppe. Vinneren av konkurransen ble Thomas Madsen fra Matgal.

Utdeling av regjeringens minnemedalje

Ordfører Marte Mjøs Persen har delt ut regjeringens minnemedalje til Asta Marit Larsen og Nils Severin Økland.

Bekki ble gaven til Bergen

Onsdag navnga elever ved Holen skole og ordføreren i Bergen en av årets pingvin-kyllinger på Akvariet i Bergen.

Ordfører i fem år

I dag, 28. oktober, har Marte Mjøs Persen vært ordfører i Bergen kommune i fem år. Marte ble først valgt som ordfører for valgperioden 2015 – 2019 og i fjor gjenvalgt for perioden 2019 – 2023.

En annerledes 8. mai markering

Markeringen av frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen fredag 8. mai 2020 vil bli gjennomført i en annen form enn tidligere.

Juletretenning i Newcastle

Torsdag 28. november tente Ordfører Marte Mjøs Persen juletreet i Newcastle sammen med Lord Mayor David Cook.

Festspillåpning i Bergen

Onsdag 22. juni åpnet ordfører Marte Mjøs Persen Festspillene i Bergen. I år er det 67. gang Festspillene arrangeres siden oppstarten i 1953.

Lysene på juletreet i Newcastle er tent

For 70. gang har Bergen sendt juletre til vennskapsbyen Newcastle. Tradisjonen tro, fikk ordføreren oppgaven med å tenne julegranen.

Middag til ære for Rafto-prisvinner

Den polske juristen og ombudsmannen for menneskerettigheter Adam Bodnar er tildelt Raftoprisen 2018 for sin kamp for menneskeretter i landet.

Bli med på markering 8. mai

Forsvaret, i samarbeid med Bergen kommune og Veteranforeningene, markerer Frigjøringsdag og Nasjonal Veterandag tirsdag 8. mai med markeringer og bekransninger ulike steder i byen.