Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

En annerledes 8. mai markering

Markeringen av frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen fredag 8. mai 2020 vil bli gjennomført i en annen form enn tidligere.

Juletretenning i Newcastle

Torsdag 28. november tente Ordfører Marte Mjøs Persen juletreet i Newcastle sammen med Lord Mayor David Cook.

Festspillåpning i Bergen

Onsdag 22. juni åpnet ordfører Marte Mjøs Persen Festspillene i Bergen. I år er det 67. gang Festspillene arrangeres siden oppstarten i 1953.

Lysene på juletreet i Newcastle er tent

For 70. gang har Bergen sendt juletre til vennskapsbyen Newcastle. Tradisjonen tro, fikk ordføreren oppgaven med å tenne julegranen.

Middag til ære for Rafto-prisvinner

Den polske juristen og ombudsmannen for menneskerettigheter Adam Bodnar er tildelt Raftoprisen 2018 for sin kamp for menneskeretter i landet.

Bli med på markering 8. mai

Forsvaret, i samarbeid med Bergen kommune og Veteranforeningene, markerer Frigjøringsdag og Nasjonal Veterandag tirsdag 8. mai med markeringer og bekransninger ulike steder i byen.

Bergen Natur og Ungdom har levert ønskeliste til ordføreren

Fredag 17. desember mottok Ordfører Marte Mjøs Persen en delegasjon fra Bergen Natur og Ungdom som hadde med seg en ønskeliste til bergenspolitikerne til jul

Hedret bergenske OL-helter

Da Bergen tok sine første vinter-OL-gull noensinne, fikk vi tre på rappen, og det må feires! Onsdag inviterte ordfører og idrettsbyråd til OL-fest i Schøtstuene for å hedre OL-vinnerne.

Høstfest med stil

Ordfører Marte Mjøs Persen deltok tirsdag 24.oktober på den årlige høstfesten på Løvåsen sykehjem. Tradisjonen tro møtte også kadetter fra Sjøkrigsskolen og deltok i både dans og underholdning.

Plantet tre til minne om ofre for krigen

Ordfører Marte Mjøs Persen plantet onsdag et ginkgo-tre i Nygårdsparken, en gave til Bergen fra Weimar.