Bildekollasj med smakebiter fra programmet.

2023: Se programmet for Kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg 21.-29. oktober

I år er programmet for Kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg rekordstort, og bobler nesten over av arrangementer for små og store.

I ni dager til ende byr kultur- og organisasjonslivet i Fyllingsdalen og Laksevåg til fest. Her er ingen grunn til å sitte hjemme - du finner helt sikkert noe i programmet som passer for deg. Kanskje blir det den helt nye Bønesdagen? Eller hva med malekurs, korpskonsert, korkonsert, kreative verksteder, kunstutstilling, fårikålaften, eller tyrkisk kulturfest?

Se programmet 

Programbrosjyren blir sendt ut til husstander i Fyllingsdalen og Laksevåg i uke 40. Men du kan også finne programmet på nett.

Laksevåg frivilligsentral 10 år

Under kulturdagene markeres det at Laksevåg frivilligsentral fyller ti år i 2023. Sentralen har fullt program under kulturdagene. I forordet til årets kulturdagsbrosjyre poengteres frivilligsentralens viktige rolle som bærebjelke i lokalsamfunnet, og frivillighetens rolle for å skape sosiale felleskap og samhold. Nysgjerrig? Les mer om frivilligsentralen her.  

Forsiden av brosjyren.
Brosjyren sendes i postkassen til husstander i Fyllingsdalen og Laksevåg. Du kan også lese den digitalt.

Om kulturdagene

Kulturdagene er et samarbeid mellom Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor og det frivillige kulturlivet i Fyllingsdalen og Laksevåg. Målsetningen er å styrke mangfoldet og synligheten til kulturaktivitetene i ditt nærområde. 

Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor ønsker å bidra til mønstringer, festivaler og arrangementer hele året. Har du en god idé, så ta kontakt!

Les mer om kulturdager, strøksmarkeringer og festivaler i Bergen kommune her.