Gå tilbake til:
Du er her:

Barn

PopLAB går digitalt

PopLAB har blitt et populært lørdagstilbud for barnefamilier i Åsane, Fyllingsdalen og Loddefjord. Selv om arrangementene nå er avlyst fortsetter kreativiteten på PopLABs Facebookside.

Stenging av kommunens tilbud innen kultur grunnet koronasituasjonen

Aktivitetstilbud, kulturlokaler og biblioteksbygg er stengt inntil videre. Kurs og arrangementer er avlyst.

Søk om elevplass i kulturskolen innen 1. april

Kulturskolen tilbyr undervisning i alle bydeler for elever i grunnskolen og videregående skole, innen musikk, dans, teater og visuelle kunstfag. Se tilbudet og søk plass for skoleåret 2020/2021 nå.

Lag et 3D-rom i papir

Prøv deg på en kreativ oppgave med papir, saks og fargeblyanter!

Barnelørdag

OBS! Bergen kommunes smitteverntiltak for å unngå spredning av korona-viruset tilsier at vi avlyser alle Barnelørdag-forestillinger inntil videre.

Barnas kulturhus - program for barnefamilier

OBS! Bergen kommunes smitteverntiltak for å unngå spredning av korona-viruset tilsier at vi avlyser alle aktiviteter på Barnas kulturhus inntil videre.

PopLAB - kreativ familieaktivitet

OBS! Bergen kommunes smitteverntiltak for å unngå spredning av korona-viruset tilsier at vi avlyser alle planlagte PopLAB-er inntil videre.

Se bibliotekets tilbud til barn

Se oversikt over bibliotekets barne- og familiearrangementer, finn lesetips, og mer!

Slå deg løs i gymsalen på Damsgård skole

OBS! Bergen kommunes smitteverntiltak for å unngå spredning av korona-viruset tilsier at vi avlyser Fri-lek på Damsgård skole inntil videre.

Bergen kulturskole - oversikt

Finn informasjon om kulturskolens undervisningstilbud, hvilken undervisning som foregår hvor, ledige plasser og søknadsskjema.