Gå tilbake til:
Du er her:

Barn

Status for kommunens kulturtilbud og -tjenester i koronaperioden

De fleste ordinære tilbud er nå sommerstengt, men en del vil åpne som normalt fra august. Se oversikt.

Se bibliotekets tilbud til barn

Se oversikt over bibliotekets barne- og familiearrangementer, finn lesetips, og mer!

Bergen kulturskole - oversikt

Finn informasjon om kulturskolens undervisningstilbud, hvilken undervisning som foregår hvor, ledige plasser og søknadsskjema.

Bli med på kreativ sommerleir med Kulturagentene

Sol, sommer, herlige aktiviteter, nye venner og mange kreative verksteder og moro! Barn på 10-11 år inviteres til gratis sommerleir på Elvetun ungdomshus 6.-9. juli.

PopLAB går digitalt

PopLAB har blitt et populært lørdagstilbud for barnefamilier i Åsane, Fyllingsdalen og Loddefjord. Selv om arrangementene nå er avlyst fortsetter kreativiteten på PopLABs Facebookside.

Juniorklubber

Bergen kommunes driver flere juniorklubber. Disse er nå sommerstengt, men vil etter planen kunne åpne som normalt ved skolestart i august.

Barnelørdag

OBS! Bergen kommunes smitteverntiltak for å unngå spredning av korona-viruset tilsier at vi avlyser alle Barnelørdag-forestillinger inntil videre.

Nå kan du finne aktivitetsforslag for barn og unge på YouTube

Kommunens junior- og ungdomsklubber er stengt, og PopLAB kreative verksted er avlyst. Men nå kan barn og unge gå på YouTube, og finne tips til aktiviteter de kan gjøre hjemme.

Lag et 3D-rom i papir

Prøv deg på en kreativ oppgave med papir, saks og fargeblyanter!

PopLAB - kreativ familieaktivitet

OBS! Bergen kommunes smitteverntiltak for å unngå spredning av korona-viruset tilsier at vi avlyser alle planlagte PopLAB-er inntil videre.