Gå tilbake til:
Du er her:

Ungdom

Stenging av kommunens tilbud innen kultur grunnet koronasituasjonen

Aktivitetstilbud, kulturlokaler og biblioteksbygg er stengt inntil videre. Kurs og arrangementer er avlyst.

Besøk e-biblioteket!

Biblioteksbyggene er stengt på grunn av smittefaren forbundet med koronaviruset. Men visste du at e-biblioteket er åpent? Her finner du både bøker, filmer, podcaster, aviser, og magasiner.

Søk om elevplass i kulturskolen innen 1. april

Kulturskolen tilbyr undervisning i alle bydeler for elever i grunnskolen og videregående skole, innen musikk, dans, teater og visuelle kunstfag. Se tilbudet og søk plass for skoleåret 2020/2021 nå.

Er matlaging din drømmeaktivitet?

I Bergen kommune sine ungdomsklubber skal det legges til rette for at ungdom kan finne sin drømmeaktivitet. Kanskje matlaging er noe for deg?

Ungdomsklubber

OBS! Bergen kommunes smitteverntiltak for å unngå spredning av korona-viruset tilsier at vi stenger alle våre ungdomsklubber inntil videre.

Sjekk ut bibliotekets ungdomstilbud

Finn informasjon om ungdomsavdelingen UROM, se kalender med aktiviteter og arrangementer, og finn tips til lesestoff, filmer og spill.

Dans Uten Grenser

Danseworkshops ledet av instruktører som selv er ungdommer! Her kan du lære å danse mange ulike stiler dans , og kanskje til sist selv bli en av instruktørene? Les mer om dette og flere andre tilbud.

Bergen kulturskole

Her finner du informasjon om kulturskolens undervisningstilbud, hvilken undervisning som foregår hvor, ledige plasser og søknadsskjema.

UKM - Ung Kultur Møtes

UKM er en kulturmønstring som gir ungdom mulighet til å vise hva de driver med, til å møte andre, og lære noe nytt. Her kan du delta i alle roller som trengs for å arrangere en festival.

Lipstick music - muskkverksted for jenter 13 år +

Har du lyst å lære deg å spille et instrument og samtidig bli kjent med masse fine folk? Da er Lipstick Music noe for deg. Les mer om dette og andre kurstilbud her.