Gå tilbake til:
Du er her:

Ungdom

Ungdomsklubber

Bergen kommune driver en rekke klubbtilbud for deg som er i ungdomsskolealder. Her kan du møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre.

Sjekk ut bibliotekets ungdomstilbud

Finn informasjon om ungdomsavdelingen UROM, se kalender med aktiviteter og arrangementer, og finn tips til lesestoff, filmer og spill.

Bergen kulturskole

Her finner du informasjon om kulturskolens undervisningstilbud, hvilken undervisning som foregår hvor, ledige plasser og søknadsskjema.

UKM - Ung Kultur Møtes

UKM er en kulturmønstring som gir ungdom mulighet til å vise hva de driver med, til å møte andre, og lære noe nytt. Her kan du delta i alle roller som trengs for å arrangere en festival.

Dans Uten Grenser

Danseworkshops ledet av instruktører som selv er ungdommer! Her kan du lære å danse mange ulike stiler dans , og kanskje til sist selv bli en av instruktørene? Les mer om dette og flere andre tilbud.

Filmverksted for ungdom

En sosial møteplass på Fana kulturhus, med fokus på filmproduksjon og skaperglede. Oppstart 4. mars. Meld deg på nå!

Lipstick music - muskkverksted for jenter 13 år +

Har du lyst å lære deg å spille et instrument og samtidig bli kjent med masse fine folk? Da er Lipstick Music noe for deg. Les mer om dette og andre kurstilbud her.