Vi er tilgjengelig på to lokasjoner med samme åpningstider

Ung Arena er et hjelpe- og samtaletilbud for deg mellom 12 og 23 år som bor i Bergen. Tilbudet er gratis og alle som jobber her har taushetsplikt.

Vi er tilgjengelig på chat, telefon og dropin ved våre to lokasjoner i Åsane og på Nesttun, og kan også møte deg andre steder.

Her kan du chatte med oss

Ta kontakt med oss på chat i åpningstidene våre hvis du vil vite mer om Ung Arena, har spørsmål eller ønsker å lage en avtale.

Vi kan ikke gi råd og veiledning om personlige forhold i chatten. Dersom du har behov for det, ta kontakt med oss på telefon 408 13 435 eller kom innom oss i åpningstidene våre.

Du kan også prøve de andre chat-tjenestene som finnes

GDPR, EUs personvernforordning, stiller strenge krav til samtykke for å lagre personopplysninger. IP-adresser lagres i én uke hos firmaet som driver vår chat-tjeneste (eDialog24). Chatsamtalen lagres også for kvalitetssikring, slik at vi skal kunne lære mer og bli enda bedre. EDialog 24 kan se IP-adressen du bruker mens chatten pågår.

Vi i Ung Arena ser ikke hvem du er eller hvor du chatter fra. Ved å klikke "Start chat" godkjenner du at IP-adresse og chatsamtalen lagres i en uke.

Alle vi som snakker med deg på chatten har taushetsplikt. Taushetsplikten betyr at vi skal verne om ditt personvern, men den innebærer også at vi har melde-, opplysnings- og avvergelsesplikt. Det vil si at vi har plikt til å si fra til nødetater dersom vi mener den vi snakker med er i fare for å skade seg selv eller andre.

Dette betyr at politiet i alvorlige tilfeller vil kunne spore IP-adresse for å kunne avverge fare for liv og helse. I tilfeller der vi må melde fra om fare for liv og helse, er det politiet som får utlevert IP-adresse direkte fra leverandør.

Har du flere spørsmål knyttet til behandling av personopplysninger? Send oss en epost: ungarena@bergen.kommune.no

Med oss kan du snakke om alt du tenker på. For eksempel jobbsøk, skole, søvn, ensomhet, familie og relasjoner, vanskelige tanker, personlig økonomi, fritid, mat og kropp, selvbilde, kjønn og seksualitet, fremtid, rettigheteter eller stress. Ingenting er for lite eller for stort. 

Du velger selv om du vil avtale time eller bare droppe innom i åpningstidene våre. Vi kan kontaktes på telefon, chat og e-post. 

Når du tar kontakt med oss vil vi bli enige om hva som er riktig hjelp for deg basert på dine ønsker. Vi har også god oversikt over tjenester og tilbud i Bergen, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med dem dersom du har behov for det.

Ung Arena Bergen har både drop-in og muligheter for å bestille time. Vi kan kontaktes på telefon, chat og e-post. 

Klikk her for å chatte med oss (i åpningstidene)

Åpningstider:

Mandag: 12.00–16.00

Tirsdag: 12.00–19.00

Onsdag: etter avtale

Torsdag: 12.00–19.00

Fredag: 12.00–16.00

Ring oss eller send melding:

Ung Arena Nord i Åsane:  408 17 209 

Ung Arena Sør på Nesttun: 408 13 435

Hvor finner du oss:

Ung Arena Nord holder til i Familiens hus i Åsane, Åsamyrane 289, 5131 Nyborg (2. etg)

Ung Arena Sør holder til på Nesttun, Wollert Konows plass 2, 1.etg til venstre

E-post: ungarena@bergen.kommune.no

Følg oss:

Facebook: UngArenaBergenkommune

Instagram: UngArenaBergen

Ved Ung Arena treffer du psykologer, sosionomer, barnevernspedagoger, erfaringskonsulenter og frivillige. Våre psykologer er med som veiledere av våre kontaktpersoner og kan delta i enkeltsamtaler med ungdommer

Erfaringskonsulenter er unge voksne som selv har kjent vanskeligheter på kroppen, og har erfaringer fra kontakt med tjenesteapparatet.

For deg mellom 12 og 23 år
Åpne arrangementer ved Ung Arena
Bilde: Ung Arena

Arrangementene våre er gratis og krever ikke påmelding. Ta med en venn eller kom alene. 

For mer info følg oss på Instagram (ungarenabergen) eller Facebook (Ung Arena Bergen). 

Vil du være med å gjøre en forskjell for ungdom?

Hvis du ser deg selv i en eller flere av punktene nedenfor, så er Ung Arena kanskje noe for deg.

  • Du brenner for å arbeide med unge mennesker
  • Du er student ved en relevant utdannelse eller har relevant arbeidserfaring
  • Du har selv hatt erfaringer med det å ha det vanskelig som kan være til nytte i møte med ungdom, og et avklart forhold til din egenerfaring
  • Du er helst under 30 år (ikke et krav)

Arbeidsoppgaver

  • Ha samtaler med ungdom som tar kontakt
  • Arrangere åpne aktiviteter og temakvelder for ungdom
  • Miljøarbeid
  • Informasjonsarbeid og markedsføring
  • Ta i mot ungdommer som tar kontakt i resepsjon, chat og telefon

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer? Ta kontakt med Maren Tveit-Winther på elefon 95841194 eller maren.tveitwinther@bergen.kommune.no

Chat med oss