Hos oss møter du psykologer, familieveiledere og andre trygge voksne. Vi arbeider for at barn og ungdommer skal ha det bra hjemme og for at familier skal ha det bra sammen. Du kan kontakte oss når du vil, og når du trenger det. 

Vi arbeider for at barn og ungdommer skal ha det bra hjemme og for at familier skal ha det bra sammen. Når du ringer eller sender en e-post til oss, vil vi sammen med deg prøve å finne ut hvordan vi best kan hjelpe til videre. Du kan også spørre helsesykepleier for å få vite mer om oss.

Vi kan treffe deg på kontoret vårt, hjemme hos deg eller sammen med skolen, helsesykepleier (helsesøster) eller fastlege. Du bestemmer!

Du kan kontakte oss når du vil, og når du trenger det. Vi ønsker å hjelpe for at du skal få det bedre i livet ditt – hjemme, på skolen eller med venner.

Klikk her for å finne kontaktinformasjon til barne- og familiehjelpen i din bydel.

 

Foreldre kan også ta kontakt med oss i Barne- og familiehjelpen. Vi har kurs og gir råd og veiledning til foreldre som opplever at barna deres ikke har det godt. Flere av våre tilbud dreier seg om nettopp samarbeid med foreldre.

 

Vi har også tilbud for dere som er gravide og venter barn. Spør jordmor på helsestasjon, eller ta direkte kontakt.

 

Noen ganger er det nødvendig å tilby vurdering og videre henvisning til andre som jobber med barn, unge og familier. Voksne som i jobb eller fritidsaktiviteter har med barn og unge å gjøre, kan også kontakte oss for å få informasjon om våre tilbud.

 

Barne- og familiehjelpen finner du i fire byområder. Kontakt Barne- og familiehjelpen i ditt byområde.

Her er lenke til kontaktinformasjon med adresse, kart, telefonnummer, epostadresse og åpningstider til tjenesten i de fire byområdene:

Barne- og familiehjelpen Arna og Åsane

Barne- og familiehjelpen Bergenhus og Årstad

Barne- og familiehjelpen Fana og Ytrebygda

Barne- og familiehjelpen Fyllingsdalen og Laksevåg

Ikke send personsensitiv informasjon i epost til tjenestene. Oppgi kontaktinformasjon som telefonnummer og tjenesten vil ta kontakt med deg.