Gå tilbake til:
Du er her:
Billedkunst Foto Bergen kulturskole

Vi tar opp elever så lenge det er ledige plasser. Det er derfor bare å søke selv om søknadsfristen er gått ut. Det er korte eller ingen ventelister på mange fag; også flere fag enn de som er listet opp her.

Her er listen over ledige plasser

Teater

  • Teater individuell/smågruppe i Strømgt 19 eller Nordnes bydelshus mandager, onsdager eller torsdager.
  • Teater yngst på Ådnamarka skule tirsdager
  • Teater yngst på Skranevatnet skole/Ytrebygda kultursenter torsdager
  • Teater ungdom på Sandgotna skole tirsdager

Musikkterapi

  • Ledige plasser på musikkterapi – søk på nettsidene og ta kontakt med kulturskolen på 55 56 80 50

Dans

Moderne/samtidsdans: Ny gruppe for elever 14 - 20 år, Fyllingsdalen vgs onsdager kl. 17:00 - 18:30. Gratis prøvedag onsdag 7. april. Det er bare å møte opp. Les mer om moderne/samtidsdans

 

 

 

 

 

 

 

Generell info og søknadsskjema

Nye søknader registreres fortløpende. Hovedopptak er gjennomført ved utgangen av juni, men det blir alltid noe ledig for restopptak i august og videre utover høstsemesteret. Skriv det i merknadsfeltet hvis du søker på utlyst ledig plass. Følg gjerne opp med en telefon eller send en e-post.

Venteliste og ledige plasser samtidig? Med mange ulike tilbud for ulike aldersgrupper på ulike steder og tider, vil det alltid være noen ledige plasser selv om det fortsatt er mange søkere på ventelisten. Flere søkere takker nei til tilbudt elevplass fordi det ikke passer med tid og sted. Ventelisten er lengst til pianoundervisning. Derfor anbefales musikkopplæring innen stryk og blås med korte ventelister. Disse elevene har også gode samspilltilbud i orkester og korps. Når det gjelder grupper innen dans, teater og visuelle kunstfag er det vanligvis ikke lange ventelister.

Slik søker du på nettsiden: Søk på søknadsskjema. Har søkeren vært registrert i kulturskolen før, må du logge inn på elevsystemet SpeedAdmin. Lenke til elevsystemet SpeedAdmin finner du også øverst og nederst på kulturskolens framside. Ring eller send e-post om du får problemer.

Her finner du priser for kulturskolens tilbud.

Gå direkte til søknadsskjema eller les mer under Søknad om elevplass

Telefon: 55 56 80 50
E-post: bergen.kulturskole@bergen.kommune.no