Velkommen til Aurdalslia SFO

Etter en lang og forhåpentligvis fin sommerferie gleder vi oss til å ta imot nye og gamle SFO-barn. Vi åpner tirsdag 1. august kl. 07:30.

Vi regner med at det er noen som er spente og kanskje “grugleder” seg litt til å begynne på SFO etter mange år i barnehagen. Dette tror vi gjelder både barn og voksne. Vi gleder oss veldig til å bli kjent med dere alle sammen som skal begynne hos oss i 1. klasse.

Vi gleder oss også til å se igjen alle dere som skal fortsette på SFO-en vår.   

1. trinn SFO holder til på Nybygget hvor de også har klasserom og garderober. Der vil dere bli tatt imot av mange greie voksne som skal ta godt vare på dere. Husk å ta med innesko, byttetøy og klær etter været, matpakker og drikkeflaske allerede første dag du skal være på SFO. Vi spiser av matpakken til frokost og lunsj og vil servere et måltid ca. kl. 14.

2., 3. og  4. trinn SFO-barn begynner og avslutter dagen på SFO-huset, 2. trinn sin base ved fotballbanen. Der vil dere bli tatt imot av mange kjente og noen nye voksne. Dere må også ta med dere innesko, byttetøy og klær etter været, matpakker og drikkeflaske allerede første dag du skal være på SFO.

Hvis dere har noe dere lurer på er vi tilbake på jobb på mandag 31. juli og kan svare dere da.

Velkommen skal dere være alle sammen.