RSS

Siste nytt

Kulturkarusell på SFO

Vi har vært så heldig å ha to lærere fra Kulturkarusellen i 12 uker hos oss. Det har resultert i en artig animasjonsfilm laget av noen av barna på 3. trinn SFO. Se, le og nyt.

Vi ønsker velkommen til skoleåret 2023-2024

Vi håper alle har hatt en fin sommerferie. Torsdag 17. august er første skoledag i det nye skoleåret. Vi gleder oss til å møte elevene igjen, og ønsker spesielt de nye førsteklassingene velkommen.

Velkommen til Aurdalslia SFO

Etter en lang og forhåpentligvis fin sommerferie gleder vi oss til å ta imot nye og gamle SFO-barn. Vi åpner tirsdag 1. august kl. 07:30.

Vedtak om redusert foreldrebetaling i SFO

Vedtak om redusert foreldrebetaling gjelder kun for et barnehage- og skoleår av gangen.

VELKOMMEN TIL FØRSKOLEDAG PÅ AURDALSLIA SKOLE

Onsdag 7.juni kl. 08.45 - 11:00 er det førskoledag på Aurdalslia skole.

SFO 2. TRINN HØSTEN 2023

12 timer gratis SFO for 1. trinns elever blir utvidet til å gjelde for elever på 2. trinn fra og med skoleåret 2023/2024.

Barne- og familiehjelpen arrangerer samlinger....

Barne- og familiehjelpen arrangerer samlinger / kurs med tittelen "Bryt voldsarven". Vennligst les nedlastbar pdf-fil for mer info om tilbudet.

GOD JUL !!

Kjære alle sammen! Nok et år går mot slutten, og om ikke mange dagene har atter en gang julen innhentes oss alle.

Velkommen til SFO 2022-23

Etter en lang sommerferie er det endelig SFO igjen, Vi starter opp 1. august og har som vanlig åpningstid fra 07:30-16:30.

Skolen holder åpent tirsdag ettermiddag

Aurdalslia skole holder i dag tirsdag åpent klokken 18-20 for berørte elever og foreldre etter at ytterligere en elev ved skolen er bekreftet omkommet.