Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Skolen og SFO mandag 13. september

Minner om at det er planleggingsdag mandag 13. september. Skole og SFO er stengt for elever.

FYSAK- dag tirsdag 7. september

Tirsdag 7. september er det klart for FYSAK- dag. Dette er en dag der elevene og voksne er aktive fra start til slutt. Kikora kommer også for å gjøre stas på skolen etter flott innsats i mattemaraton.

Covid-19

Oppdatert 02.09.2021: Elevene på 5. trinn er tilbake på skolen. En person tilknyttet 5. trinn har fått påvist Covid-19. 5. trinn har hjemmeskole fredag 27.08 til og med onsdag 01.09.

Oppstart skoleåret 2021-2022

Personalet ved Flaktveit skole ønsker alle elever velkommen til et nytt skoleår. Første skoledag er mandag 16. august.

Biologisk mangfold- uke

I uke 20 har hele skolen fokus på biologisk mangfold. Elevene vil oppleve en litt annerledes skoleuke, med fokus på naturen rundt oss. Det blir mye uteaktiviteter i løpet av denne uken.

Mattemaraton 2021

Alle elevene ved Flaktveit skole deltar på årets Mattemaraton. Vi endte på topp i Bergen, og løste enormt med oppgaver tilsammen.

17.mai-arrangementet på Flaktveit skole er avlyst!

Grunnet situasjonen knyttet til Covid-19 er det besluttet at arrangementer i forbindelse med 17.mai på Flaktveit skole dessverre må avlyses. Mvh FAU -Flaktveit skole

Aktivitetsplaner for SFO -vinterferien 2021

Her finner du aktivitetsplanene for SFO i vinterferien. Alle elevene bruker C-bygget, 1. trinn møter i 2. etasje (bruk inngangen oppe) og 2. - 4. trinn møter nede i 1. etasje.

Gult nivå fra mandag 15. februar

Regjeringen signaliserte på pressekonferansen i dag kl 14 at Bergen letter på tiltakene for barn og unge.

Videre skoledrift på rødt nivå i uke 6

Fra og med tirsdag 9. februar åpner vi skolen for alle elevene på Flaktveit skole. SFO er åpen som vanlig (fra kl. 7.30).