Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Januarbrev fra rektor

Kjære foresatte ved Fridalen skole. Det har vært vondt å være vitne til hvordan både ansatte, elever og foresatte har reagert på den siste tidens presseoppslag. Her kan dere lese rektors tanker.

Vedtak om skoleplass, 1. trinn 2021-22

På grunn av meldte utfordringer med kapasitet og skolegrenser, er det noen skoler som ennå ikke kan sende ut vedtak om plass. Dette gjelder for blant annet Fridalen skole.

Julebrev til foresatte

Her kommer en liten julehilsen og litt praktisk informasjon med tanke på de siste dagene før jul. Vi minner også om foreldreundersøkelsen som vi ber dere foresatte svare på. Frist 31.12.20.

Covid 19 - status på Fridalen

Her er oppdatert status per tirsdag, 01.12.20

Foreldreundersøkelse Fridalen skole

Fridalen skole og FAU vil gjerne ha tilbakemelding fra foresatte om hvordan dere oppfatter skolen og SFO. Vi har derfor satt i gang foreldreundersøkelsen.

Åpning av hjertesonen vår fredag, 20. november 2020

På Fridalen ønsker vi oss en trygg og sikker skolevei, samtidig som vi ønsker at elever skal kunne gå og sykle til skolen. Fredag, 20. november markerer vi derfor åpning av hjertesonen vår.

Skolens sosiale handlingsplan 2020/2021

Fridalen har fått godkjent skolens sosiale handlingsplan hos Fylkesmannen. Tilsynssaken knyttet til skolemiljø er lukket og Fylkesmannen er fornøyd med planen skolen har laget.

Morgen-SFO etter høstferien

Etter høstferien starter morgen-SFO opp innendørs.

Mobbeombud Vestland Fylke

Lurer du på hvem mobbeombudet er og hvordan de kan hjelpe deg?

Velkommen til nytt skoleår på Fridalen mandag, 17. august

Første skoledag mandag, 17. august blir som følger: 1.trinn: kl. 09.00-11.00. 2.-7.trinn: kl. 08.30-13.15. SFO er åpen fra kl.0730. Morgen-SFO ute på plassen.