Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Foreldreundersøkelsen 2022

Foreldreundersøkelsen er sendt ut til foreldre, og vi håper på stor oppslutning! Frist er 20.12.

Utviklingssamtalen - høsten 2022

Det er snart tid for utviklingssamtaler! Skolen inviterer til utviklingssamtaler to ganger i året. Samtalen er planlagt og strukturert, og skal være en dialog mellom foreldre, elev og lærer.

Praktisk informasjon om skolehverdagen

Vi har samlet praktisk informasjon om skolehverdagen i et hefte. Nyttig lesing ved starten av et skoleår! Her finner dere også tidspunkt og sted for de kommende foreldremøtene.

Velkommen til et nytt skoleår!

Vi ønsker velkommen til skolestart på mandag 15. august. Vi gleder oss til å møte våre elever igjen, og ønsker spesielt våre nye førsteklassinger velkommen. Se mer info om skolestart her.

Skolemelk

Informasjon om bestilling av skolemelk.

Skolefrukt

Informasjon om bestilling av skolefrukt.

Kjøreregler for foreldresamarbeid

FAU har utarbeidet "Kjøreregler for foreldresamarbeid - Foreldre ved Haukeland skole står sammen for å hindre mobbing og utenforskap". Les om prosessen og reglene.

Handlingsplan mot krenkende atferd

Haukeland skole arbeider for at den enkelte elev skal oppleve trygghet og trivsel i skolehverdagen. Her finner du vår handlingsplan mot krenkende atferd.

Vigilo for kommunikasjon mellom hjem og skole

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpnet for skolen vår. Du skal fra i dag kommunisere med skolen og SFO gjennom Vigilo foreldreportal eller Vigilo app.