Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Smitte på femte trinn

Skolen har sendt ut melding til de som er definert som øvrige nærkontakter. De er ikke i karantene, men anbefales å testes med hurtigtest eller PCR-test dag 3 og dag 5 etter nærkontakten.

Barnehager, skoler og SFO på grønt nivå fra tirsdag 18. januar

I tråd med den overordnede koronastrategien skal hensynet til barn og unge veie tyngst når kommunen vurderer smitteverntiltak. Derfor letter Bergen kommune nå på tiltakene for denne gruppen.

Vaksine til barn i alderen 5 til 11 år med alvorlig grunnsykdom

Bergen kommune tilbyr nå vaksine til barn i aldersgruppen 5 til 11 år som har alvorlig underliggende sykdom eller som bor sammen med en person som har alvorlig sykdom.

Utdeling av hurtigtester på Skjold skole mandag 3. januar 2022 mellom kl. 1300 og 1600.

Vi ønsker dere et godt nytt år! Bergen kommune oppfordrer til testing av elever og ansatte før skolestart tirsdag 4. januar. Det ble sendt ut mail til dere fra skolen om dette forrige uke.

Hjemmeskole på 5.- 7. trinn

Bergen kommune har innførte hjemmeskole for 5.- 7. trinn fra i morgen torsdag 16. des. Elevene har tatt med eller henter Chromebooks på skolen til avtalt tid med lærerne. Skolearbeidet blir digitalt

Regjeringen innfører nye nasjonale smitteverntiltak fra midnatt onsdag 15. desember.

Vi ber dere følge med på Covid 19 informasjon fra Bergen kommune på hjemmesiden vår. Øverst på siden under overskriften Covid 19, legger kommunen ut det som er siste nytt.

Endring av skoleruten 2021/2022

Skjold skole har i samråd med SU (samarbeidsutvalget) besluttet å endre skoleruten. Fredag 17. des. blir siste skoledag i stedet for mandag 20. des. SFO er åpen og har langdag mandag 20. des.

Nye smittevernregler i Bergen Kommune

Vi viser til Bergen kommunes info øverst på skolenes hjemmesider: COVID 19. Smøremåltid i SFO utgår på alle skoler fra mandag 13. desember. Skolene kan innføre kortere åpningstider i SFO ved behov.

Smitte på Skjold skole på 5. trinn og 6. trinn

Det er to personer tilknyttet 6. trinn som er smittet i tillegg til noen på 5. trinn.

Foreldreundersøkelsen

Foreldreundersøkelsen gir foreldre mulighet til å si hva dere mener om læring og trivsel på skolen og om skole-hjem-samarbeidet. Alle foreldre/foresatte fra 1. til 10. trinn skal få si sin mening.