Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Testing erstatter smittekarantene for barn og unge under 18 år

Fra mandag 16. august åpner Helsedirektoratet for at barn og unge under 18 år kan slippe smittekarantene hvis de tester seg.

VELKOMMEN til skolestart mandag 16. august

Vel møtt til første skoledag mandag 16. aug. 2., 3. og 4. trinn og velkomstklassen møter klokken 08 30 - 11 00 og 1., 5., 6. og 7. trinn møter klokken 11 30 - 14 00. SFO har vanlig åpningstid.

Skjold skole og SFO åpner på grønt nivå

Mandag 2. august ønsket vi mange spente barn velkommen til et nytt SFO-år og de nye førsteklassingene fikk sitt første møte med SFO. Skolestart er mandag 16. august!

Velkommen til førskoledag onsdag 2. juni ! Vær obs på evt. endret tidspunkt !!

Vi sender i dag ut ny, endret invitasjon til førskoledagen 2. juni på Skjold skole! Vi vil dele barna i fire barnehagekohortgrupper og alle får sin egen invitasjon med det tidspunktet de skal møte!

INNSKRIVNING 1.TRINN 2021/2022

Her kan du som foresatt til skolestarter høsten 2021 finne viktig informasjon.

"Gult nivå" i Bergen kommune fra neste uke!

Det er nå avklart at vi er på gult nivå i Bergen kommune fra mandag 15. februar 2021. Skjold skole vil i løpet av skoledagen på mandag ha en myk overgang til "gult nivå", siden meldingen kom så sent.

INFORMASJON OM "RØDT NIVÅ" FRA MANDAG 8. FEBRUAR 2021

Bergen kommune innfører strengere tiltak fra mandag 8. februar. Det innføres rødt nivå på alle trinn i grunnskolen.

GODT NYTT ÅR!

Barneskolene fortsetter på "gult nivå", slik vi hadde det i høst. Vi håper at økning av smitten ikke fører til at kommunen ber oss gjøre endringer til "rødt nivå".