Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Bergenseren

Bergenseren nummer 1 2020 er sendt ut

I årets første utgave av Bergenseren kan du blant annet lese om den nye Jubileumsstien. Les også hvordan Henrik Løvold blir helsefagarbeider gjennom Menn i helse, og bli med på persetorskens dag.

Bergenseren nummer 2 2020 er nå sendt ut

I årets siste utgave av Bergenseren er temaet omsorg i koronaens tid. Du kan også lese om den nye sykkeltunnelen langs Bybanen, om kommunens nye råd for medvirkning samt få aktive tips for vinteren.

Bergenseren 4 2019

I årets siste utgave av Bergenseren forteller unge bergensere som hvordan de får styrke til å stå trygt i seg selv. Les også om Holen skole som klimaforbilde og seniorer på Sterk og stødig-trening.

Bergenseren 3 - 2019

I høstutgaven av Bergenseren får du alt du trenger å vite om valget. Du kan også lese om det digitale utstyrsløftet i skolene, få gode seniortips og se hva som skjer på kulturfronten utover høsten.

Bergenseren 2 - 2019

Les om dyrlegevakten i Bergen, få klimaråd for sommeren samt tips til dyrking fra flittige elever i skolehager. Program for årets Tall Ships og sommeraktiviteter for barn og unge er også med.

Bergenseren 1 - 2019

I marsutgaven kan du blant annet lese om den store opprustningen av Olav Kyrres gate, møte folkene som jobber i den nye Barne- og familiehjelpen og bli med til populære Hålandsdalen leirskole.

Bergenseren 4 - 2018

I desemberutgaven av kommunens innbyggermagasin kan du blant annet bli med inn på byens populære møteplass, nemlig biblioteket, og lese hvordan du kan få overskudd i vintermørket.

Bergenseren 3 - 2018

I høstutgaven av kommunens innbyggermagasin kan du blant annet la deg inspirere til å ta i bruk byfjellene, eller lese historien om Ove som valgte livet.

Bergenseren nr 2 2018

Kommunens innbyggermagasin sendes alle husstander i Bergen kommune. Her kan du lese om forskingsprosjekter i kommunen og sang på sykehjem. I tillegg får du tips til sommeraktiviteter i byen vår.

Bergenseren 1 - 2018

Kommunens innbyggermagasin sendes alle husstander i Bergen kommune. Noen av temaene er livsstilsendring, ny bompengeordning og forskning på plast i skolen.