Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les kommunetorget for 27. juni

I Kommunetorget denne uken kan du se hvordan du når oss i sommeren, få tips om brannsikkerhet på hytten og lese om endret trafikkmønster over Torget og Bryggen i sommer.

Les kommunetorget for 20. juni

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese koronaråd for sommeren, om bålbrenning på Sankthans, sommertilbud for barn og unge og at vi ønsker innspill til hvordan fremtidens Åsane kan se ut.

Les kommunetorget for 13. juni

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese Bergen brannvesen sine tips til trygg grilling, om gratis lån av miljøkajakken og om arrangementet Fun Palaces.

Les Kommunetorget for 6. juni 2020.

I Kommunetorget denne uken kan du lese tips til hva man kan gjøre som turist i egen by, jubileumsaktiviteter i juni og at smittevernskontoret søker pensjonert helsepersonell for smittesporing

Les Kommunetorget for 30. mai

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om at skolene åpner for normal drift, sommerleirer for barn og ungdom, og planarbeidet for bybane og hovedsykkelrute fra Bergen sentrum til Åsane.

Les Kommunetorget fra 23. mai

Av aktuelle saker i Kommunetorget denne uken er bystyremøte onsdag og torsdag, sommerjobb for unge 16 til 18 år og vaksine for ungdom mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Les Kommunetorget for 16. mai

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese råd og plan for 17. mai i Bergen, hvordan du nå selv kan avtale koronatesting, og informasjon om brannsikkerhet i båt.

Les Kommunetorget for 9. mai

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om gjenåpningen av skolene, 17. mai-feiringen i Bergen og planer for ny bystrand og Lungegårdspark.

Les Kommunetorget for 2. mai

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om smittesporing, en annerledes 8. mai-markering, korona-råd og aktuelle tilskuddsordninger.

Les Kommunetorget for 25. april

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om den nye skolehverdagen og at flere personer med luftveissymptomer nå kan bli testet.