RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 15. juni

I Kommunetorget denne uken kan du lese planstrategi for kommuneplan på høring, bystyremøte neste uke og slik foreslår du kandidater til etablererprisen.

Les Kommunetorget for 8. juni

I Kommunetorget denne uken kan du lese tips om lansering av ny utgave av seniorguiden, nye forskrifter på høring, invitasjon til seniorkonferanse og ny utgave av tidsskriftet Kraftverk.

Les Kommunetorget for 1. juni

I Kommunetorget denne uken kan du lese tips om aktiviteter på byfjellene, om tilskudd til dyrevelferd og gratis utlån av friluftsutstyr på BUA.

Les Kommunetorget for 25. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om hvilke tilrettelagte bål- og grillplasser man ikke bør bruke nå, program for kulturdagene i Ytrebygda og temakafe for kreftrammede og pårørende.

Les Kommunetorget for 18. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om byens badeplasser, hvor man finner drikkevannsposter i sentrum påmelding til aktiviteter for barn og unge i sommer.

Les Kommunetorget for 11. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om 17. mai-feiringen i Bergen, tilbud om kikhostevaksine til gravide, og hvordan du kan komme med innspill til forskrift om parkeringstillatelser for bildeling.

Les Kommunetorget for 4. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om sommeraktiviteter for barn og unge, folkemøte på Slettebakken, Frivillighetsutvalget søker medlemmer og markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai.

Les Kommunetorget for 27. april

I Kommunetorget denne uken kan du lese om markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai, møte om Kristiansholm, Sandvikstorget og Rosengrenden og korrigering i lokal forskrift om feiing.

Les Kommunetorget for 20. april

I Kommunetorget denne uken kan du lese om bærekraftsuken på bibliotekene i uke17, informasjonsmøte for nye frivillige i eldreomsorgen og kulturdager i Arna.

Les Kommunetorget for 13. april

I Kommunetorget denne uken kan du lese om havuken One Ocean Week 13. –19. april, bålforbud fra 15. april og hvordan bli meddommer.