Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 26. november 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese informasjon om 2. oppfriskningsdose og markering av den internasjonale frivillighetsdagen i Bergen 5. desember

Les Kommunetorget for 19. november 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om Høstfestivalen, Gjenbruksuken og hvordan du kan nominere til "Byen for alle prisen".

Les Kommunetorget for 12. november 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om forebygging av selvmord og selvskading blant barn og unge, åpning av Ortun svømmehall og hvordan du kan nominere din kandidat til Omsorgsprisen.

Les Kommunetorget for 5. november 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om planforslag for bybanen til Åsane på høring, hvordan du kan søke tilskudd til inkludering av barn og unge og gi innspill til bybudsjettet.

Les Kommunetorget for 29. oktober 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hvordan du bør ha i egenberedskapspakken hjemme dersom en krise skulle oppstå. Du kan også lese om hvordan du kan gi innspill til bybudsjettet.

Les Kommunetorget for 22. oktober 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om kulturdager i bydelene, piggdekkgebyr og hvordan gi innspill til handlingsplan for inkluderende fellesskap i barnehage, skole og SFO.

Les Kommunetorget for 15. oktober 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om vaksine mot sesonginfluensa, datahjelp på biblioteket og aktiviteter for barn og unge i høstferien.

Les Kommunetorget for 8. oktober 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om vaksine mot sesonginfluensa, datahjelp på biblioteket og aktiviteter for barn og unge i høstferien.

Les Kommunetorget for 1. oktober 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om seniorkonferansen, oppdatert koronavaksine fra Moderna og hvordan komme med innspill til budsjettforslaget.

Les Kommunetorget for 24. september 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om bybudsjettet, vårt svømmetilbud i bydelene, slutt på besøksparkering i boligsone 2-7 og om folkemøte for Ytre Arna.