Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 25. juni 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om brannsikkerhet på camping, fastlegeordningen i sommer, og momskompensasjon for frivillige organisasjoner.

Les Kommunetorget for 18. juni 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om aktivitetstilbud til barn og unge i Bergen i sommer, tips for trygg bålbrenning til Sankthans og ny utgave av tidsskriftet Kraftverk.

Les Kommunetorget for 11. juni 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om tips til kortreiste aktiviteter i byfjellene, nye åpningstider for koronatelefonen og nye boligsoneregler.

Les Kommunetorget for 4. juni 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om åpningsfest på ungdomshuset i sentrum, koronavaksine, hvordan gi innspill til tjenester for personer med utviklingshemming og telting i byfjell.

Les Kommunetorget for 28. mai 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om endret tilbud ved teststasjonen på Spelhaugen, åpent informasjonsmøte om områderegulering i Indre Arna, og ny utgave av tidsskriftet Kraftverk.

Les Kommunetorget for 21. mai 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om mulig streik fra tirsdag 24. mai, at Nordnes sjøbad er åpnet for sommersesongen, og hvordan bli frivillig i våketjeneste på sykehjem.

Les Kommunetorget for 14. mai 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese informasjon om 17. mai i Bergen, program for kulturdager i Ytrebygda og jobbmesse for flyktninger 19. mai.

Les Kommunetorget for 7. mai 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om sommeraktiviteter for barn og unge, program for 8. mai markering, kulturdager i Arna, og innspillmøte om temaplan skogbruk.

Les Kommunetorget for 30. april 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese program for 8. mai markering, om gatefest i Olsvik, folkemøte i Loddefjord, og andre oppfriskningsdose til personer over 80 år.

Les Kommunetorget for 23. april 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om prosjekt havbyen Bergen, vårens sykle til jobben aksjon, folkehelseundersøkelsen og kulturdager i Arna.