Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 8. mai

I Kommunetorget denne uken finner du blant annet informasjon om Dokken-utstilling, råd for 17. mai og nytt om vaksinering.

Les Kommunetorget for 24. april

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai, kulturdager i Arna, råd for 17. mai og nytt om vaksinering.

Les Kommunetorget for 17. april

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om forslag til arealstretegi for Dokken på høring, nytt om vaksineringen og smittevernregler i Bergen.

Les Kommunetorget for 10. april

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om vaksine mot korona, regler for bålbrenning etter 15. april og informasjon om søvnkurs.

Les Kommunetorget for 27. mars

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om vaksine mot korona, åpningstider og koronaråd for påsken, og tips til brannøvelse hjemme.

Les Kommunetorget for 20. mars

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om vaksine mot korona for personer 75-79 år, åpningstidene til teststasjonene i påsken og viktige ting å tenke på når du skal fornye husfasaden.

Les Kommunetorget for 13. mars

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om tilbudsbrev fra barnehagen, hvordan få gratis energirådgivning og en gylden mulighet for idrettslag til å tjene 25.000 kroner.

Les Kommunetorget for 6. mars

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om viktige forholdsregler når du kommer hjem fra vinterferie, nytt om vaksinering og om søknad til barnehageplass.

Les Kommunetorget for 27. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om koronaråd for vinterferien og tips til ting å gjøre om. Du finner også nyttig info om skolebruksplanen og eiendomsskatt for 2021.

Les Kommunetorget for 20. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hvordan du kan gi innspill til Kulturminneplanen, informasjonsmøte om plan for Mindemyren nord og siste nytt om gjeldende smittevernregler.