Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 17. april

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om forslag til arealstretegi for Dokken på høring, nytt om vaksineringen og smittevernregler i Bergen.

Les Kommunetorget for 10. april

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om vaksine mot korona, regler for bålbrenning etter 15. april og informasjon om søvnkurs.

Les Kommunetorget for 27. mars

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om vaksine mot korona, åpningstider og koronaråd for påsken, og tips til brannøvelse hjemme.

Les Kommunetorget for 20. mars

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om vaksine mot korona for personer 75-79 år, åpningstidene til teststasjonene i påsken og viktige ting å tenke på når du skal fornye husfasaden.

Les Kommunetorget for 13. mars

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om tilbudsbrev fra barnehagen, hvordan få gratis energirådgivning og en gylden mulighet for idrettslag til å tjene 25.000 kroner.

Les Kommunetorget for 6. mars

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om viktige forholdsregler når du kommer hjem fra vinterferie, nytt om vaksinering og om søknad til barnehageplass.

Les Kommunetorget for 27. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om koronaråd for vinterferien og tips til ting å gjøre om. Du finner også nyttig info om skolebruksplanen og eiendomsskatt for 2021.

Les Kommunetorget for 20. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hvordan du kan gi innspill til Kulturminneplanen, informasjonsmøte om plan for Mindemyren nord og siste nytt om gjeldende smittevernregler.

Les Kommunetorget for 13. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om tilskuddsordninger for å fremme inkludering og mangfold i Bergen, digitalt folkemøte i indre Laksevåg og kurs i psykisk helse og kognitiv terapi.

Les Kommunetorget for 6. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om barnehageplass, vaksinering mot korona for personer 80-84 år og hvordan søke tilskudd.