Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 7. desember

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om treningstilbud for seniorer, hvordan du kan nominere kandidater til Ungdomsprisen og hvordan søke tilskudd til jubileumsprosjekter i 2020.

Les Kommunetorget for 30. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese om ny folkehelseoversikt, tips og råd for vintersesongen, røykvarslerdagen, kreftkoordinatortjenesten og aktivitetoversikt for desember.

Les Kommunetorget for 23. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese om Gjenbruksuken, kurs i depresjonsmestring, hvordan du kan bidra til demensforskning og Sjøfrontstrategien som er på høring.

Les Kommunetorget for 16. november

I denne ukens kommunetorg kan du blant annet lese om forebygging av influensa, Høstfestivalen Inntrykk og uttrykk 2019 og hvordan du kan søke tilskudd til tiltak for og inkludere barn og unge.

Les Kommunetorget for 9. november

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om forebyggende hjemmebesøk til seniorer, handlingsplan for selvmordsforebygging, Bylivsprisen og plan for universell utforming.

Les Kommunetorget for 2. november

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om radonmåling, forestillingen Scenedrøm, budsjettforslag og juletrær.

Les Kommunetorget for 26. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om at Bryggen har bursdag, utvidelse av boligsoneparkering, piggdekkgebyr og Brannvesenets tips for riktig vedfyring.

Les Kommunetorget for 19. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om bytte av ildsted, influensavaksine, aktivitetsvennkurs og konferanse for etterlatte ved narkotikarelatert død.

Les Kommunetorget for 12. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om kulturdager i bydelene, datahjelp på biblioteket, HPV-vaksiner og ulike priser.

Les Kommunetorget for 5. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om aktivitetstips i høstferien, Barne-og familiehjelpen, kurs for pårørende til personer med afasi og trygghets- og treningstilbud til de eldre.