Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 9. november

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om forebyggende hjemmebesøk til seniorer, handlingsplan for selvmordsforebygging, Bylivsprisen og plan for universell utforming.

Les Kommunetorget for 2. november

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om radonmåling, forestillingen Scenedrøm, budsjettforslag og juletrær.

Les Kommunetorget for 26. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om at Bryggen har bursdag, utvidelse av boligsoneparkering, piggdekkgebyr og Brannvesenets tips for riktig vedfyring.

Les Kommunetorget for 19. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om bytte av ildsted, influensavaksine, aktivitetsvennkurs og konferanse for etterlatte ved narkotikarelatert død.

Les Kommunetorget for 12. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om kulturdager i bydelene, datahjelp på biblioteket, HPV-vaksiner og ulike priser.

Les Kommunetorget for 5. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om aktivitetstips i høstferien, Barne-og familiehjelpen, kurs for pårørende til personer med afasi og trygghets- og treningstilbud til de eldre.

Les Kommunetorget for 28. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om luftvarsel, de nye stålsøylene på Torgallmenningen, budsjettforslag og invitasjoner til kurs, konferanser og minnemarkering.

Les Kommunetorget for 21. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese hvordan en kan få hjelp bort fra vold, bilfri lørdag i sentrum og når årets influensavaksiner er ventet.

Les Kommunetorget for 14. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om nye kurs på Frisklivs- og mestringssenteret, åpen brannstasjon og Treffsted for kreftsyke. Se også programmet for mobilitetsuken.

Les Kommunetorget for 7. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om valgdagen, styrking av tilbudet til Helsestasjon for ungdom og Trafikksikkerhetsdagen.