Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 23. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om gjeldende regler for sykehjem, vaksinering i Bergen og hovedopptaket til barnehagene.

Les Kommunetorget for 16. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese råd for vinteren og hvor du når oss om du trenger hjelp og informasjon om vaksinering på sykehjem.

Les Kommunetorget for 9. januar

I Kommunetorget denne uken kan du lese om at vaksineringen er i gang, om pågående overflyttingsopptak i barnehagene og hvordan du kan gi innspill til hvordan Dokken blir seende ut i fremtiden.

Les Kommunetorget for 2. januar

I Kommunetorget denne uken finner du informasjon om den kommende koronavaksineringen, nye avgiftssatser for parkering i 2021 og Byarkivets jubileumsgave til bergenserne.

Les Kommunetorget for 19. desember

I Kommunetorget denne uken finner du våre åpningstider i julen, råd for en branntrygg jul og informasjon om hvordan Bergen kommune forbereder seg på å vaksinere innbyggerne mot korona.

Les Kommunetorget for 12. desember

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om nye regler for besøk på sykehjem, brannforebyggende juletips og digitalt folkemøte for Ytre Arna.

Les Kommunetorget for 5. desember 2020

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hvordan du kan unngå usynlig virusgjest i julen, influensavaksinering av risikogrupper og digital markering av den betydningsfulle frivilligheten.

Les Kommunetorget for 28. november 2020

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese tips og råd for vintersesongen og hva du bør gjøre for å unngå en usynlig virusgjest i julen.

Les Kommunetorget for 21. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese om videreføring av lokale koronatiltak, mulighet for digital deltagelse på byutviklingskonferansen og nasjonal tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

Les Kommunetorget for 14. november

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om den nye drop-in teststasjonen på Festplassen, hjelpetelefonen for psykisk helse og når barna bør være hjemme fra skolen eller barnehagen.