Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 22. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hva som skjer i vinterferien, alt om eiendomsskatt og jubileumsarrangement på Arboretet.

Les Kommunetorget for 15. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om minnemarkering for omkomne i trafikken, plan for deltakelse og mangfold, og informasjonsmøte om fremtidens Slettebakken.

Les Kommunetorget for 8. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hovedopptak til barnehageplass, hvordan søke tilskudd gjennom Tilskuddsportalen og tirsdagskveld på byarkivet der et ukjent kart skal vises frem.

Les Kommunetorget for 1. februar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hvordan du forebygger influensa, jubileumshøydepunkt i februar og nye parkeringsregler for elbil, boligsonekunder og besøkende i sentrum.

Les Kommunetorget for 25. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hovedopptaket til barnehageplass, vinneren av ungdomsprisen 2019, planoppstart for Rådhuskvartalet og kultur- og aktivitetsguide for februar.

Les Kommunetorget for 18. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om nye kurs på Frisklivs- og mestringssenteret, åpningsarrangementet til 950-årsjubileet og bestillingssystem for gratis utlån av el-sykler.

Les Kommunetorget for 11. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om det offisielle åpningsarrangementet for jubileumåret, om hverdagsrehabilitering, Ruspolitisk råd og kurs i depresjonsmestring.

Les Kommunetorget for 4. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om overflyttingsopptaket i barnehagene, høydepunkt fra jubileumsprogrammet i januar og treningsgrupper og hjemmebesøk for eldre.

Les Kommunetorget for 28. desember

I Kommunetorget denne uken kan du lese gode råd for bruk av fyrverkeri 31. desember, hvordan du kan nominere kandidater til Ungdomsprisen og om avgifter og egenbetalinger i Bergen kommune for 2020.

Les Kommunetorget for 21. desember

I Kommunetorget denne uken kan du lese råd for å unngå tette rør til jul, om forbudet mot fyring med fossilt brennstoff og åpningstider i julen.