Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 26. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om årets influensavaksine, hvordan du kan gi innspill til nye Bergenskart og møteplassen Mulighetsbanken.

Les Kommunetorget for 19. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om innsatsen for å begrense smitte og innføring av betaling for besøkende el-biler i boligsonene 8 til 29.

Les Kommunetorget for 12. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese hvordan vi med en felles innsats kan vi begrense smittespredning i Bergen.

Les Kommunetorget for 5. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om utvidet test-tilbud i Laksevåg, strandrydding og invitasjon til digitalt innspillmøte om Christi Krybbe.

Les Kommunetorget for 29. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hvordan Bergens 950-årsjubileum feires utover høsten, om livestreamng av Verdens overdosedag og kommunens viktige kanal for å søke tilskudd.

Les Kommunetorget for 22. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om opprusting av testkapasiteten i Bergen, jubileumsstien og helsestasjon for ungdom.

Les Kommunetorget for 15. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese alt om skolestart, kurstilbud på friskliv- og mestringssenteret og hvordan du kan bidra til å begrense smittespredning.

Les Kommunetorget for 8. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om åpning av ny teststasjon for koronavirus på Flesland, Etablererprisen 2020 og hvordan søke om å bli meddommer eller skjønnsmedlem.

Les Kommunetorget for 1. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om testing, symptomer og legehjelp ved koronavirus, og videreføring av smitteverntiltak ved gjenåpning av barnehage og SFO.

Les kommunetorget for 27. juni

I Kommunetorget denne uken kan du se hvordan du når oss i sommeren, få tips om brannsikkerhet på hytten og lese om endret trafikkmønster over Torget og Bryggen i sommer.