Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 6. august 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om tid for skolestart, redusert foreldrebetaling for barnehage og SFO oppfriskningsdose av koronavaksinen for innbyggere over 75 år.

Les Kommunetorget for 25. juni 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om brannsikkerhet på camping, fastlegeordningen i sommer, og momskompensasjon for frivillige organisasjoner.

Les Kommunetorget for 18. juni 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om aktivitetstilbud til barn og unge i Bergen i sommer, tips for trygg bålbrenning til Sankthans og ny utgave av tidsskriftet Kraftverk.

Les Kommunetorget for 11. juni 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om tips til kortreiste aktiviteter i byfjellene, nye åpningstider for koronatelefonen og nye boligsoneregler.

Les Kommunetorget for 4. juni 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om åpningsfest på ungdomshuset i sentrum, koronavaksine, hvordan gi innspill til tjenester for personer med utviklingshemming og telting i byfjell.

Les Kommunetorget for 28. mai 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om endret tilbud ved teststasjonen på Spelhaugen, åpent informasjonsmøte om områderegulering i Indre Arna, og ny utgave av tidsskriftet Kraftverk.

Les Kommunetorget for 21. mai 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om mulig streik fra tirsdag 24. mai, at Nordnes sjøbad er åpnet for sommersesongen, og hvordan bli frivillig i våketjeneste på sykehjem.

Les Kommunetorget for 14. mai 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese informasjon om 17. mai i Bergen, program for kulturdager i Ytrebygda og jobbmesse for flyktninger 19. mai.

Les Kommunetorget for 7. mai 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om sommeraktiviteter for barn og unge, program for 8. mai markering, kulturdager i Arna, og innspillmøte om temaplan skogbruk.

Les Kommunetorget for 30. april 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese program for 8. mai markering, om gatefest i Olsvik, folkemøte i Loddefjord, og andre oppfriskningsdose til personer over 80 år.