Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 25. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hovedopptaket til barnehageplass, vinneren av ungdomsprisen 2019, planoppstart for Rådhuskvartalet og kultur- og aktivitetsguide for februar.

Les Kommunetorget for 18. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om nye kurs på Frisklivs- og mestringssenteret, åpningsarrangementet til 950-årsjubileet og bestillingssystem for gratis utlån av el-sykler.

Les Kommunetorget for 11. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om det offisielle åpningsarrangementet for jubileumåret, om hverdagsrehabilitering, Ruspolitisk råd og kurs i depresjonsmestring.

Les Kommunetorget for 4. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om overflyttingsopptaket i barnehagene, høydepunkt fra jubileumsprogrammet i januar og treningsgrupper og hjemmebesøk for eldre.

Les Kommunetorget for 28. desember

I Kommunetorget denne uken kan du lese gode råd for bruk av fyrverkeri 31. desember, hvordan du kan nominere kandidater til Ungdomsprisen og om avgifter og egenbetalinger i Bergen kommune for 2020.

Les Kommunetorget for 21. desember

I Kommunetorget denne uken kan du lese råd for å unngå tette rør til jul, om forbudet mot fyring med fossilt brennstoff og åpningstider i julen.

Les Kommunetorget for 14. desember

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese brannvesenets tips til en branntrygg jul, Slåtthaug kunstisbane, hvordan bli frivillig for våketjenesten på sykehjem og forbud mot oljefyring.

Les Kommunetorget for 7. desember

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om treningstilbud for seniorer, hvordan du kan nominere kandidater til Ungdomsprisen og hvordan søke tilskudd til jubileumsprosjekter i 2020.

Les Kommunetorget for 30. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese om ny folkehelseoversikt, tips og råd for vintersesongen, røykvarslerdagen, kreftkoordinatortjenesten og aktivitetoversikt for desember.

Les Kommunetorget for 23. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese om Gjenbruksuken, kurs i depresjonsmestring, hvordan du kan bidra til demensforskning og Sjøfrontstrategien som er på høring.