Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 22. januar 2022

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hva du bør gjøre om du blir smittet av korona, at det ikke er for sent å ta første vaksinedose og informasjon om hvordan du søker barnehageplass.

Les Kommunetorget for 15. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om oppstart av koronavaksinering på apotek, gjeldende smittevernregler og en brukerundersøkelse om helsestasjonstilbudet i Bergen.

Les Kommunetorget for 8. januar

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om treningstilbud for eldre med dårlig balanse, ledige plasser på kulturskolen og regler for karantene og isolasjon.

Les Kommunetorget for 29. desember

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese gode råd om bruk av fyrverkeri, hvordan søk tilskudd til klima og miljøarbeid og endringer i avgifter og gebyrer for 2022.

Les Kommunetorget for 18. desember

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese hvordan du nå oss i julen, brannvesenets tips for en branntrygg jul, og om hvordan vaksineringen blir fremover.

Les Kommunetorget for 11. desember

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese hvordan du kan nominere kandidater til ungdomsprisen og Byen for alle-prisen 2021, og om hvordan vaksineringen blir fremover.

Les Kommunetorget for 4. desember

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese tips og råd for vinteren, om noen av julens kulturarrangement, og om hvordan vaksineringen blir fremover.

Les Kommunetorget for 27. november

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om oppfriskningsdosen til de over 65 år, viktigheten av å ta selvtest ved minste symptom på korona og bytte batteri i røykvarsleren.

Les Kommunetorget for 20. november

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om koronavaksineringen fremover, folkemøte om Bergens nye klimastrategi og bystyret onsdag 24. november.

Les Kommunetorget for 13. november

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om gjeldende smittevernregler, vaksinering og konferanse om funksjonsnedsettelse, fordommer og inkludering.