Gå tilbake til:
Du er her:

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 24. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om åpningstider på teststasjonen på Spelhaugen og legevakten, piggdekkgebyr og kulturdager i bydelene.

Les Kommunetorget for 17. oktober 2020

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese et spennende program for kulturdager i bydelene, tips til sikker og trygg vedfyring og om ledige barnehageplasser i nye barnehager.

Les Kommunetorget for 10. oktober 2020

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om den nye teststasjonen på Spelhaugen, utvidet kurstilbud ved Frisklivssentralen, samt rikholdig program for kulturdager i bydelene.

Les Kommunetorget for 3. oktober 2020

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om trygge tips til en aktiv høstferie, om vrakpantordningen og hvor du kan følge med på luftkvaliteten i Bergen.

Les Kommunetorget for 26. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om årets influensavaksine, hvordan du kan gi innspill til nye Bergenskart og møteplassen Mulighetsbanken.

Les Kommunetorget for 19. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om innsatsen for å begrense smitte og innføring av betaling for besøkende el-biler i boligsonene 8 til 29.

Les Kommunetorget for 12. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese hvordan vi med en felles innsats kan vi begrense smittespredning i Bergen.

Les Kommunetorget for 5. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om utvidet test-tilbud i Laksevåg, strandrydding og invitasjon til digitalt innspillmøte om Christi Krybbe.

Les Kommunetorget for 29. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om hvordan Bergens 950-årsjubileum feires utover høsten, om livestreamng av Verdens overdosedag og kommunens viktige kanal for å søke tilskudd.

Les Kommunetorget for 22. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om opprusting av testkapasiteten i Bergen, jubileumsstien og helsestasjon for ungdom.