RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 18. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om byens badeplasser, hvor man finner drikkevannsposter i sentrum påmelding til aktiviteter for barn og unge i sommer.

Les Kommunetorget for 11. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om 17. mai-feiringen i Bergen, tilbud om kikhostevaksine til gravide, og hvordan du kan komme med innspill til forskrift om parkeringstillatelser for bildeling.

Les Kommunetorget for 4. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om sommeraktiviteter for barn og unge, folkemøte på Slettebakken, Frivillighetsutvalget søker medlemmer og markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai.

Les Kommunetorget for 27. april

I Kommunetorget denne uken kan du lese om markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai, møte om Kristiansholm, Sandvikstorget og Rosengrenden og korrigering i lokal forskrift om feiing.

Les Kommunetorget for 20. april

I Kommunetorget denne uken kan du lese om bærekraftsuken på bibliotekene i uke17, informasjonsmøte for nye frivillige i eldreomsorgen og kulturdager i Arna.

Les Kommunetorget for 13. april

I Kommunetorget denne uken kan du lese om havuken One Ocean Week 13. –19. april, bålforbud fra 15. april og hvordan bli meddommer.

Les Kommunetorget for 6. april

I Kommunetorget denne uken kan du lese om havuken One Ocean Week i Bergen i april, hvordan bli meddommer, folkemøte om Loddefjord og innspillmøte 16. april om tunnelutredning byybanen til Åsane.

Les Kommunetorget for 23. mars

I Kommunetorget denne uken kan du lese aktivitetstips for en aktiv bypåske, våre åpningstider i påsken, hvordan gi innspill til nye skjenkeregler og tips fra brannvesenet.

Les Kommunetorget for 16. mars

I Kommunetorget denne uken kan du lese om aktivitetsvennkurs for personer med demens, informasjonsmøter om Bjørnarhallen på Garnes skule og folkemøte om Solheim 19. mars.

Les Kommunetorget for 9. mars

I Kommunetorget denne uken kan du lese om hvordan du søker elevplass i kulturskolen, informasjonsmøte om planarbeid for sykkelløsning i Nattlandsveien og klimafestivalen junior 13.–16. mars.