Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 18. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese mer om vaksineringen, om etablererkurs og hvordan du kan foreslå kandidater til Arkitektur- og byformingsprisen 2021.

Les Kommunetorget for 11. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om valgdagen 13. september, søkbar kompensasjonsordning for virksomheter og mer om vaksineringen.

Les Kommunetorget for 4. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om den nye hytten som lånes ut til barnefamilier, hvordan stemme om du sitter i karantene eller isolasjon og mer om vaksineringen i Bergen.

Les Kommunetorget for 2. mai

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om smittesporing, en annerledes 8. mai-markering, korona-råd og aktuelle tilskuddsordninger.

Les Kommunetorget for 28. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om markering av verdens overdosedag, dansetilbud på Bergen kulturskole og hvor du kan søke tilskudd til kultur.

Les Kommunetorget for 21. august

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om vaksineringen fremover, og om hvor du kan søke tilskudd til kultur og næringstransport.

Les Kommunetorget for 7. august

I Kommunetorget denne uken kan du lese om nye tiltak og anbefalinger innført av byrådet fra og med fredag 6. august, og informasjon om vaksineringen fremover.

Les Kommunetorget for 26. juni

I Kommunetorget denne uken kan du få tips til kortreist sommerferie i Bergen, koronaråd for sommeren og informasjon om aktivitetstilbud i skoleferien.

Les Kommunetorget for 19. juni

I Kommunetorget denne uken kan du lese om hvor og hvordan du kan forhåndsstemme, vaksinering i sommer og gratis aktivitetstilbud i skoleferien.

Les Kommunetorget for 12. juni

I Kommunetorget denne uken kan du lese om hvordan du sjekker koronasertifikatet, vaksinering i sommer og gratis aktivitetstilbud i skoleferien.