RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 2. desember

I Kommunetorget denne uken kan du lese tips og råd for vinteren, ny utgave av Seniorguiden, folkemøte i Olsvik og slik søker du støtte til bærekraftig næringsutvikling.

Les Kommunetorget for 25. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese om vold i nære relasjoner og Krisesenter for Bergen og omegn, fremkommelighet for nødetatene, One Ocean Week 2024 og temakafe for kreftrammede og pårørende.

Les Kommunetorget for 18. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese om Gjenbruksuken, vinterdrift av veiene og registrering av ildsted hos Bergen brannvesen.

Les Kommunetorget for 11. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese brannvesenets tips til hvordan du fyrer riktig, kurs i depresjonsmestring og muligheter for å holde innlegg til budsjettforslaget.

Les Kommunetorget for 4. november

I Kommunetorget denne uken kan du lese om hvorfor du bør måle radon i boligen din, presentasjon av nytt byråd og tilskudd til vedlikehold av religiøse bygg utenfor Den norske kirke.

Les Kommunetorget for 28. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du lese om egenberedskap og hva du bør ha liggende hjemme til enhver tid, nytt bystyre og ny ordfører på plass og barnas helg.

Les Kommunetorget for 21. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du lese om neste bystyremøte, hvordan du kan holde deg oppdatert på luftkvalitet, tilskudd til inkludering av barn og unge og tips til å få i seg nok væske.

Les Kommunetorget for 14. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om kulturdager i bydelene, informasjonsmøte om hva som skjer rundt Store Lungegårdsvannet og hvordan foreslå representanter til Ruspolitisk råd.

Les Kommunetorget for 7. oktober

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om tips til senioraktiviteter i din bydel, kommunens likestillings- og mangfoldspris og ny frist for søknad om fritak for eiendomsskatt.

Les Kommunetorget for 30. september

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om vaksinering mot influensa og korona, aktiviteter for barn og unge i høstferien og markering av verdensdagen for psykisk helse.