Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kommunetorget

Les Kommunetorget for 27. mai

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om Bybanen til Åsane, Gjenbruksuken 2023, se program for kulturdagene i Ytrebygda, kurs om demens og hvordan gi innspill til planer om oppvekst.

Les Kommunetorget for 20. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om Nordnes sjøbad som er åpnet for sommersesongen, covid-studie og cupfinalefest i byens storstue.

Les Kommunetorget for 13. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om 17. mai-feiringen i Bergen. Du finner også informasjon om hvordan søke tilskudd til varmepumpe i privat bolig og barnekunstutstilling i Åsane kulturhus.

Les Kommunetorget for 6. mai

I Kommunetorget denne uken kan du lese om påmelding til aktiviteter for barn og unge i sommer, markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai og hvordan bli valgmedarbeider.

Les Kommunetorget for 29. april

I Kommunetorget denne uken kan du lese om markering av frigjørings- og veterandagen 8. mai, handlingsplan for selvmordsforebygging og tilskudd til ettermiddagsaktivitet på skolene.

Les Kommunetorget for 22. april

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om betydningen av å fjerne malingsrester og avfall ved fornying av husfasade, hva du kan bygge uten å søke, og kafé for kreftrammede og pårørende.

Les Kommunetorget for 15. april

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om bålforbud fra 15. april, åpning av sykkeltunnelen til Fyllingsdalen, folkemøte i Loddefjord og at havuken i Bergen kaster loss.

Les Kommunetorget for 1. april

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet se våre åpningstider i påsken, programmet for One Ocean Week og tips for å unngå hyttebrann.

Les Kommunetorget for 25. mars

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om temakafé for kreftrammede og pårørende samt andre kurstilbud fra Frisklivsentralen. Du kan og lese folkemøte på Solheim og rockeklubben Elgen.

Les Kommunetorget for 18. mars

I Kommunetorget denne uken kan du blant annet lese om gavekort til studenter som melder flytting til Bergen, teaterfestival med elever fra Bergen Kulturskole og fjernet aldersgrense for ledsagerbevis.