Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Velkommen til skolestart 2022-2023

Vi ønsker elevene våre velkommen tilbake til skolen - og til oppstart av et nytt skoleår ved Alvøen skole.

Aktiv i Bergen vest 2022 - Tilbud om sommer i badeland og bowling, og mange andre aktiviteter.

Mola-stiftelsen (Meningsfull oppvekst i Laksevåg bydel) har fått midler fra Bufdir. for å gi barn i Laksevåg bydel mulighet til å delta på ulike aktiviteter i sommer.

Streikeuttak ved skoler i Bergen kommune

Bergen kommune har pr. 15. juni fått melding om nytt streikeuttak ved to skoler i Bergen. Alvøen skole er ikke berørt av dette streikeuttaket.

Alvølekene onsdag 15. juni kl. 18.00 - 19.30.

Alvølekene er Alvøen skole sin felles sommeravslutning. Elevene går hjem kl. 11.00 og har pliktig fremmøte på skolen igjen kl.18.00.

17.mai-fest i Alvøen

Velkommen til en hyggelig 17. mai-feiring i Alvøen!

Informasjon til skolestartere 15. august 2022

Vi gleder oss til å ønske nye skolestartere velkommen til førskoledag og oppstart i august. I denne artikkelen finner dere litt mer informasjon om tiden frem til skolestart.

Alvøen skole ønsker god påske!

Alvøen skole tar påskeferie fra i dag - 11. april. Vi ser tilbake på noen fine uker etter vinterferien og frem til påske. En etterlengtet og endelig normal skolehverdag her hos oss.

Aktiv og trygg påske!

MOLA stiftelsen (Meningsfull oppvekst i Laksevåg) tilbyr i samarbeid med Vadmyra Idrettslag aktiviteter i påsken i Vadmyrahallen

Vigilo - for kommunikasjon mellom hjem og skole

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpnet for skolen vår. Du skal fra i dag kommunisere med skolen og SFO gjennom Vigilo foreldreportal eller Vigilo app.