Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Bilde: Stockfoto

Vil du gjøre en forskjell for hjemmeboende eldre?

Som frivillig kan du bidra til at eldre får gode opplevelser i hverdagen. Bli med på informasjonsmøte for nye frivillige onsdag 24. april klokken 17.30–19.00.

Litt om informasjonsmøtet

På informasjonsmøtet vil du få mer informasjon om hvordan du kan engasjere deg og vi gjennomgår et kurs som omhandler rollen som frivillig. 

Det finnes mange ulike muligheter dersom du ønsker å bli frivillig for hjemmeboende eldre. Du kan være frivillig i gruppe eller for en enkeltperson. Målet er at tiden du deler skal være til glede for alle parter.

Du trenger ingen spesielle forkunnskaper, du trenger bare å være deg selv. Som frivillig vil du ha et støtteapparat med erfaring og kompetanse i ryggen. Det eneste som kreves er litt av din tid, og at du ønsker å bruke den til noe meningsfylt mens du blir kjent med et eller flere nye mennesker. 

Velkommen til informasjonsmøte for nye frivillige!                                      Onsdag 24. april klokken 17.30-19.00. Møtet holdes i lokalene til Åsane aktivitetssenter. Adresse: Åsane senter 38, samme inngang som Åsane legevakt. 

For mer informasjon eller spørsmål kan du ta kontakt med frivillighetskoordinator Marianne Hestholm, telefon 40 81 61 20 / marianne.hestholm@bergen.kommune.no