Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Utviklingssamtaler høsten 2021

Etter høstferien starte vi opp med høstens utviklingssamtaler. Invitasjon kommer som ranselpost. Vi ser fram til å møtes og samarbeide til det beste for elevenes læring og trivsel.

Vennskapsuke betyr samarbeid og læring på tvers av trinn.

Det var med stor glede og iver elevene gjennomførte høstens Vennskapsuke. Aldersblanding, faddersamarbeid, kreativitet, samhold og nye vennskap er beskrivende ord på læringsarbeidet i Vennskapsuken.

Velkommen til foreldremøter høsten 2021

Foresatte inviteres til trinnvise foreldremøter i september. Følg med på ditt trinns ukeplan. Et tett og godt samarbeid mellom hjem og skole er viktig for elevenes skolehverdag.

Skole på Grønt nivå i trafikklysmodellen.

Vi gleder oss over å kunne ha opplæringen vår på grønt nivå. Elevenes hverdag er tilnærmet normal. Minner om at barna kommer friske til skolen og at foresatte melder skolen daglig ved fravær.

Innskriving 1. klasse 2021/2022

Her kan du som foresatt til skolestarter høsten 2021 finne viktig informasjon.

Rødt nivå fra mandag 8. februar

Skolen holder åpent kommende uke, med de tiltakene som følger av rødt nivå. Mer informasjon om organisering er sendt de foresatte på mail.

Foredrag med psykolog Trond Haukedal

Trond Haukedal har holdt et foredrag for foresatte og ansatte ved Hjellestad skole, med tittelen "Skal vi mestre presset, må vi fjerne stresset". Følg lenken for å se det inspirerende foredraget!

Boliviadagen 2020

I dag markerte vi årets Boliviadag her på skolen. Elevene har lært mye nytt om Bolivia de siste dagene, og vi håper å kunne samle inn en fin pengegave til alle barna på barnehjemmet Villa Porvenir!

Årets Boliviaprosjekt

Her kan du lese om hvordan vi vil organisere årets Boliviaprosjekt for å hjelpe barna i Bolivia. Les også brevet fra barnehjemmet for å få et innblikk i livet der.

Vennskap!

Årets vennskapsuke ble annerledes enn før, men ikke mindre viktig av den grunn. Uken bestod av både gøye, fine og lærerike aktiviteter - bare se på bildene!