RSS

Siste nytt

God sommer til barn, voksne og foreldre ved Hjellestad skole

Tusen takk for enda et skoleår. Takk for samarbeidet og vi vil ønske alle en riktig god og velfortjent sommerferie. SFO er åpen ut neste uke og starter opp igjen 1. august 2024.

Førskoledag torsdag 6. juni 2024

Vi ønsker alle våre skolestartere velkommen til førskoledag torsdag 6. juni kl. 0830 på midtre skoleplass. Hjertelig velkommen til å bli Hjellestad-elev!

Innskriving til 1. trinn

Etter at barnet har mottatt vedtak om skoleplass på 1. trinn på en kommunal skole ønsker vi at foreldre melder inn relevante opplysninger om sitt barn til skolen.

Velkommen til deg som er skolestarter høsten 2024.

Vi på Hjellestad skole gleder oss som alltid til å ta imot høstens nye 1.trinns elever. De som tilhører vår skolekrets, får snart et brev med tilbud om skoleplass hos oss.

Storfint skolebesøk til Hjellestad skole

Fredag 16. februar fikk skolen besøk av skolebyråd Daniel Hägglund, rådgiver, kommunaldirektør, etatsdirektør og sjef Seksjon for strategi og utvikling. De ville vite mer om skolen vår.

Vi leser for å lære og for å oppleve

Denne måneden leser vi mye. Vi leser for å lære og oppleve. Vi liker å lese. Vi leser for hverandre og vi leser for fadderbarna våre. Vi deler gode leseopplevelser og lærer om ulike sjangre. Leser du?

Trenger barnet ditt briller?

NAVs støtteordninger for barn som trenger briller er viktig å informere foreldre om. Briller til barn-ordningen var ny 1. august i fjor.