Nå kan du gjøre endringer i barnehagesøknaden

Hovedopptaket for 2020 er avsluttet, og du kan nå gjøre endringer i barnehagesøknaden din.

- Det er strengere regler på skolene nå

- Skoledagen er kortere og reglene mye strengere enn de var før. Men det skal nok gå greit med alt det nye, vi var forberedt på det, sier tiendeklassingen Klaudia Olszynsha.

Nytt om koronavirus og tiltak

Vi samler all ny informasjon knyttet til koronavirus og kommunens tiltak på en egen side. Gå dit.

Legger opp til gradvis gjenåpning av bergensskolen

Fra tirsdag 12. mai åpner skolene igjen for 7. og 10. trinn. Resterende trinn begynner fra torsdag 14. mai. Noen elever må fremdeles belage seg på hjemmeskole noen dager i uken.

Glade elever og lærere tilbake på skolene

– Jeg er veldig glad for å se en skole med elever igjen, det varmer hjertet å se alle de håpefulle små, sier Merete Aronsen, rektor ved Loddefjord skole etter delvis gjenåpning av skolene.

Nye elevtallsprognoser frem mot 2030

Bergen kommune har i forbindelse med arbeidet med ny skolebruksplan utarbeidet nye prognoser for fremtidig elevtall på skolene frem mot 2030.

Slik er den nye hverdagen i barnehagen etter åpningen

Med utgangspunkt i nasjonal veileder for smitteverntiltak i barnehager, har Bergen utformet rutiner og veileder for barnehagene i Bergen. All informasjon finner du her.

Abonner på siste nytt - også med info om barnehager og skoler

Få med deg siste nytt om hva som skjer med barnehagene og skolene etter påskeferien! Abonner på nyhetsbrevet til Bergen kommune.

Alle eksamener for 10. trinn er avlyst

Koronautbruddet gjør at regjeringen velger å avlyse skriftlig eksamen for elevene i videregående skole og alle eksamener i grunnskolen denne våren.

Husk å svare innen fristen på tilbud om barnehageplass!

De første tilbudsbrevene om barnehageplass ved årets hovedopptak sendes ut fra 18. mars. Det er viktig å overholde svarfristen i tilbudet.