Lanserte jubileumsblad i historietimen

Fredag ble det en historietime utenom det vanlige for elevene ved 6. trinn på Christi Krybbe skoler, med lansering av jubileumsblad og besøk av skolebyråden og to historikere.

Styrker arbeidet for at barn skal ha et trygt oppvekstmiljø

Kommunen styrker arbeidet for at barn og unge skal ha et trygt oppvekstmiljø. En temaside er på plass. En egen ressursgruppe, Team Skyfritt, hjelpe foreldre og ansatte i de vanskeligste sakene.

2954 førsteklassinger i Bergen

Denne uken startet et nytt kapittel for nesten 3000 førsteklassinger i Bergen. Vi traff 51 skoleklare gutter og jenter på Tertnes skole.

Regler om smittevern ved skoleskyss

Utdanningsdirektoratet har myket opp reglene om smittevern ved skoleskyss slik at alle barn og unge som er avhengige av skoleskyss, fremdeles skal kunne få dette tilbudet.

Her søker du plass på skolefritidsordning (SFO)

SFO er et et tilbud før og etter skoletid til elever på 1. til 4. trinn og til elever med spesielle behov på 5. til 7. trinn. Du kan søke og få plass hele året.

Skolestart med gode smitteverntiltak

Første skoledag for elevene er mandag 17. august. Med gode smitteverntiltak ligger alt til rette for en god start på skoleåret.

Viderefører ordning med matpakke i barnehage og SFO under gult og rødt smittenivå

Det vil ikke bli servert smørelunsj i de kommunale barnehagene eller i SFO ved rødt og gult smittenivå under koronavirusutbruddet. Barna har i stedet med egen matpakke.

Nytt om koronavirus og tiltak

Vi samler all ny informasjon knyttet til koronavirus og kommunens tiltak på en egen side. Gå dit.

Feirer jubileum med jubileumsblad for mellomtrinnet

Et fargerikt jubileumsblad laget for barn og unge om Bergens historie, kulturarv og egenart er laget for å engasjere skoler og elever nå når Bergen fyller 950 år.

Abonner på siste nytt - også med info om barnehager og skoler

Få med deg siste nytt om hva som skjer med barnehagene og skolene etter påskeferien! Abonner på nyhetsbrevet til Bergen kommune.