Feil på egenbetalingfaktura for barnehage og SFO i mai

Egenbetalingsfaktura for barnehage og SFO for mai er nå sendt ut. På grunn av en feil er matpenger beklageligvis også blitt inkludert på denne fakturaen på tross av det ikke serveres mat.

Aksepterer overtredelsesgebyr i Vigilosaken

Bergen kommune har fått rapporten fra Datatilsynet som varsler et vedtak om overtredelsesgebyr på tre millioner kroner for brudd på personvernforordningen. Kommunen vil akseptere gebyret.

Endring i redusert åpningstid i barnehagene

Fra mandag 25. mai vil man utvide den reduserte åpningstiden i de kommunale barnehagene fra klokken 08.00-16.00.

Nå kan du gjøre endringer i barnehagesøknaden

Hovedopptaket for 2020 er avsluttet, og du kan nå gjøre endringer i barnehagesøknaden din.

- Det er strengere regler på skolene nå

- Skoledagen er kortere og reglene mye strengere enn de var før. Men det skal nok gå greit med alt det nye, vi var forberedt på det, sier tiendeklassingen Klaudia Olszynsha.

Nytt om koronavirus og tiltak

Vi samler all ny informasjon knyttet til koronavirus og kommunens tiltak på en egen side. Gå dit.

Legger opp til gradvis gjenåpning av bergensskolen

Fra tirsdag 12. mai åpner skolene igjen for 7. og 10. trinn. Resterende trinn begynner fra torsdag 14. mai. Noen elever må fremdeles belage seg på hjemmeskole noen dager i uken.

Glade elever og lærere tilbake på skolene

– Jeg er veldig glad for å se en skole med elever igjen, det varmer hjertet å se alle de håpefulle små, sier Merete Aronsen, rektor ved Loddefjord skole etter delvis gjenåpning av skolene.

Nye elevtallsprognoser frem mot 2030

Bergen kommune har i forbindelse med arbeidet med ny skolebruksplan utarbeidet nye prognoser for fremtidig elevtall på skolene frem mot 2030.

Slik er den nye hverdagen i barnehagen etter åpningen

Med utgangspunkt i nasjonal veileder for smitteverntiltak i barnehager, har Bergen utformet rutiner og veileder for barnehagene i Bergen. All informasjon finner du her.