Gå tilbake til:
Du er her:

Parallelloppdrag

Les oppsummerende rapport for parallelloppdragene for Dokken

Oppsummerende rapport for parallelloppdragene for Dokken er klar, og skal følge sak om høring av Overordnet strategi for Dokken.

Se de utstilte forslagene for utvikling av Dokken

På kaikanten på Marineholmen kan du nå se forslagene til hvordan de tre utvalgte teamene Asplan Viak / MAD, Tredje Natur og Advansia / VILL ser for seg utviklingen av Dokken.

Se sluttseminar for parallelloppdrag på Dokken i opptak

Forslagene til de tre utvalgte teamene ble presentert på sluttseminaret. Se opptak av hele eller en oppsummering av sluttseminaret.

Parallelloppdrag for Dokken er levert

De tre utvalgte konsulentteamene som siden mai har arbeidet med parallelloppdragene for Dokken har levert sine endelige forslag.

Se opptak av midtveisseminar for parallelloppdrag Dokken

På midtveisseminaret presenterte de tre teamene som har fått oppdraget om å gi innspill i tidlig fase av utviklingsarbeidet av Dokken presentere sitt arbeid så langt.

Se opptak av oppstartseminar om Dokken

Torsdag 7. mai 2020 ble oppstartseminar for parallelloppdragene på Dokken sendt direkte fra Ole Bull Scene. Du kan se seminaret i opptak her.

Prosess og fremdrift for parallelloppdragene

Gjennom parallelloppdrag skal vi få innsikt og innspill i en tidlig fase av utviklingsarbeidet for Dokken.

Tre konsulentteam valgt til Dokken-oppdrag

I hard konkurranse er det nå tre konsulentteam som er valgt ut til å jobbe med spennende oppgaver på Dokken utover våren.

Lyser ut parallelloppdrag for Dokken

Containerhavnen på Dokken skal frigjøres til byutviklingsformål. Bergen kommune lyser ut parallelloppdrag for å få innspill til strategi for utviklingen. Se utlysingsprogrammet