Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Historier om etisk og rettferdig næringsliv

I en serie korte filmer tar Cecilie Wilson Ramstad i næringsseksjonen deg med for å se på eksempler på hvordan næringsliv og offentlig sektor i Bergen jobber med samfunnsansvar og miljø.

Ståstedsanalyse for etisk og rettferdig handel i Bergen

På oppdrag fra næringsseksjonen i Bergen kommune har Responsible Business Advisors gjennomført en ståsteds- og mulighetsanalyse for etisk og rettferdig handel i Bergen. Rapporten kan du laste ned her.

Bergen skal være en aktiv fairtradeby

Bystyret har vedtatt en ny strategi for etisk og rettferdig handel 2018-2022. Bergen skal være en aktiv fairtradeby og et forbilde for etisk og rettferdig handel.

Bli med på digital toårsdag for Fairtradebyen Bergen!

Den 10. desember, på menneskerettighetenes dag, fyller Bergen to år som Fairtradeby. I den anledning har vi igjen gleden av å invitere engasjerte bergensere til markering – denne gangen digitalt!

Skal vedta handlingsplan for etisk og rettferdig handel 2019 - 2020

Byrådet skal vedta en handlingsplan for å samle ressurser og utvikle et bredt samarbeid for etisk og rettferdig handel og fairtradbyen Bergen.

Går foran for en bedre verden

Bergen har fått status som Fairtrade-kommune. Nå skal bærekraft og menneskerettigheter prioriteres enda tydeligere i næringspolitikken.

Bergen skal bli foregangskommune innen rettferdig handel

Initiativ for etisk handel (IEH) ønsker Bergen kommune hjertelig velkommen som medlem.