Gå tilbake til:
Du er her:

Bergenseren 4 2019

I årets siste utgave av Bergenseren forteller unge bergensere som hvordan de får styrke til å stå trygt i seg selv. Les også om Holen skole som klimaforbilde og seniorer på Sterk og stødig-trening.

Forside av Bergenseren 4 - 2019
Forside av Bergenseren 4 - 2019
 

I denne utgaven av Bergenseren får vi innblikk i livet til en rekke unge mennesker. En hjelpende hånd eller god støtte til rett tid, kan utgjøre den store forskjellen. Les om hvordan ungdommene får styrke til å stå trygt i seg selv.

Du kan også lese om godt voksne mennesker som deltar på Sterk og stødig-trening på kommunens Frisklivs- og mestringssenter. Gunnar Greve (90) er en av dem som finner kilde til livsglede i de ukentlige samlingene.

– Vi e`kje fra Norge, vi e fra Bergen. Morten Hammerborg, forfatter, historieprofessor og bergenser, forteller om hvordan det sterke identitetsfellesskapet i byen vår oppstått.  

Videre kan du lese om nye Holen skole som blir et klimaforbilde. Dette er kommunens første byggeprosjekt som skal være fossilfritt. I denne utgaven av Bergenseren har vi også besøkt Loddefjord og Olsvik. Her samarbeider lokalbefolkningen og kommunen tett for å skape ny trivsel og bedre levekår, godt hjulpet av statlige midler.

Sendes alle

Bergenseren er reklamefri kommunal informasjon. Den sendes i posten til samtlige husstander og virksomheter i Bergen kommune. Du kan også laste den ned som PDF ved å klikke på lenken til høyre i denne saken.

Hva vil du lese om?

Redaksjonen jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre Bergenseren. Vi ønsker tilbakemeldinger fra våre lesere - både ris og ros, og tar gjerne imot tips og ønsker om saker vi skal skrive om.

Send oss en e-post til redaksjonen@bergen.kommune.no

Tidligere utgaver av Bergenseren kan du lese her.

Neste utgave kommer i mars 2020.

Last ned PDF