Bilde av bystyret oppstilt i Det gamle Rådhus.
BYSTYRET: Siste bystyremøte for sommeren går over to dager. Du kan se møtet direkte på bystyrets web-TV.
Bilde: Ann-Kristin Loodtz

Disse sakene skal bystyret behandle 19. og 20. juni

Av aktuelle saker revidert budsjett for 2024, planprogram for områderegulering av Dokken sør, statusmelding fra barnevernet og nye skjenkeregler.

Bystyret holder møte onsdag 19. og torsdag 20. juni i Det gamle Rådhus. Møtet begynner kokken 09.00 begge dager. 

Se bystyret på web-TV

Møtet blir sendt direkte på bystyrets web-TV. Av personvernhensyn blir sendingen tatt av rett etter møtet, men er nå tilgjengelig i arkivet.

Vedtak

For å se hva bystyret bestemmer i den enkelte sak, se protokoll som legges i politisk saksarkiv noen dager etter møtet. Den gir oversikt over vedtak. 

På sakskartet før møtet

Kjøreplanen for møtene ser du her

Helse og omsorg

to barn og en voksen sett bakfra
STATUSMELDING: I 2023 fikk barnevernet 3948 meldinger, som er åtte prosent flere enn året før. Det ble meldt om bekymring for 2182 barn og unge, som er 3,5 prosent av alle barn mellom 0–17 år i Bergen.
Bilde: Nina Blågestad

Kultur og idrett

Bilde fra folkefest på Bryggen
NY TILSKUDDSORDNING: Bystyret skal vedta retningslinjer og kriterier for tilskuddsordninger Folkefest på Bryggen og gjenbruksmarked i Øvregaten. Bakgrunnen for tilskuddsordningene er byrådets vilje, formulert i Klosterhagenerklæringen, om å bruke Bryggen som aktiv kulturarena. Bildet er fra Hansadagene i 2016.
Bilde: Eivind Senneset

Barnehage og skole

Byutvikling

Bilde av grågås
GRÅGÅS: Som i flere andre vestlandskommuner, er det en utfordring at bestanden av grågås øker. Bystyret skal vedta forvaltningsplan og oppfølgende lokal forskrift om utvidet jakttid.
Bilde: Jens Cederskjold, lisens: CC 3.0.

Økonomi og administrasjon

Bilde av H. M. Kongen på Bryggen
ONE OCEAN: Bystyret skal behandle årsmelding for One Ocean Havbyen Bergen 2023, samt evaluering og videreføring av prosjektet. Her er H. M. Kongen under One Ocean Week i 2023.
Bilde: Ann-Kristin Loodtz

Se protokoll etter møtet

For detaljer om hva bystyret vedtar i den enkelte saken, se protokoll som blir lagt ut i politisk saksarkiv noen dager etter møtet. 

Videre på internett

NYHETSBREV: Få aktuell informasjon om politiske saker og våre innbyggertjenester, samt gode tips om arrangementer og aktivitetstilbud.