Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Praktisk informasjon

Ting å huske for besøkende lærere

For å lette forarbeidet til besøkende lærere har vi utarbeidet en huskeliste om hva som må gjøres i forkant av leirskoleoppholdet. Vi håper dette gjør arbeidet enklere. Velkommen:-)

Utstyrsliste

Det viktigste gjennom en leirskoleuke er å holde seg varm og tørr. For å klare det er gode klær viktige: Ull er gull - til alle årstider!

Ordensregler for leirskolen

Leirskolens ordensregler ble sist vedtatt 12.august 2021. I vedlegget kan dere lese fellesreglene for alle de kommunale grunnskolene i Bergen samt de lokale tilleggsreglene for Hålandsdalen leirskole.

Måltidene på leirskolen

Mat er viktig for å trives, og god mat får du hos oss. Kokkene lager verdens beste havregrøt til frokost, baker deilig brød og koker sunn og god middag daglig. Til og med dessert serverer de hver dag.

Informasjon om fastsetting av tidspunkt for leirskoleopphold

Mange elever skal på leirskole til Hålandsdalen for å oppleve "LÆRING FOR LIVET"! Alle kan ikke være der samtidig. Driften må organiseres i tråd med budsjett og føringer Bergen kommune setter.

Slik er den "nye" leirskolen

Leirskolen i Hålandsdalen består av hovedbygget der alle spiser og bor. Men også Plassen med de gamle husene og Ungdomshuset Solvang er viktige hus for leirskolen.