Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Sommerleirer

Siste sommerleir i 2021 er historie

Årets siste leir har gått over i historien med tidenes sommervær og bare en dag i regnvær. Hvem hadde trodd det på Vestlandet!?

Ferielivet fortsetter i tidenes sommervær!

Sommerleir betyr mye for alle. Det gjelder ikke bare for elevene, men også leirledere som står på døgnet rundt for at deltakerne skal oppleve glede, mestring og ikke minst vennskap. Dagene er en fest!

Sommerleirene er i gang!

Sommerens første sommerleir i Hålandsdalen er allerede historie! Lange varme sommerdager med aktivitet til lands og til vanns bare avbrutt av gode måltider med bading og is. Ferie med venner er topp!

Gruppeledere til sommerleirene 2021

Hålandsdalen leirskole skal arrangere sommerleirer sommeren 2021! Vi søker derfor etter ledere som kan ta på seg oppdrag som gruppeleder.

Rapport fra sommerleir 3 2019

Siste sommerleir i Hålandsdalen 2019 ble blant annet brukt til å skremme bort Vengsormen fra Vengsvatenet. Les om den dagen og mer i vår dagbok fra leiren i Hålandsdalen her.

Rapport fra sommerleir 2 2019

En flott sommerleir med minner og læring for livet er slutt. Været har vært upåklagelig, og 32 deltagerne har kost seg masse mens lederne har gjort en flott innsats. Les rapport fra hele leiren her.

Rapport fra sommerleir 1 2019

Minnen, lærdommar och minnen før livet. Det førsta av sommarleir er nu øver. 23st ungdomar har varit med oss i tolv dagar och vilka dagar vi haft! Læs mer om vad vi har gjort i sommarleirensdagbok.