Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Undervisningstilbudet

Samarbeidsaktivitetar

Samarbeidsaktivitetar har vore ein del av leirskuleundervisninga i lang tid. No har dei fått seg ein liten oppfriskning og kan studerast nærare for dei som ynskjer.

Informasjon til skolene om LK 20 og leirskolen

I leirskolens strategiske plan kan besøkende lærere orientere seg om tverrfaglighet på leirskolen samt kompetansemål etter 7.trinn som vi kan komme innom i løpet av en leirskoleuke.

Høstleirskole

En høstuke i Hålandsdalen gir ulike opplevelser. Dager til vanns eller til fots. Regn og vått, eller sol og opplett. Fokus på allemannsrett, høsting av naturens ressurser, ferdselsveier og samarbeid.

Juleleirskole

På leirskolen har vi laget undervisningshefter til de fire ulike leirskoleukene vi tilbyr gjennom et år. Her kan du se litt av det som vi gjør på en juleleirskoleuke

Vinterleirskole

På leirskolen har vi laget undervisningshefter til de fire ulike leirskoleukene vi tilbyr gjennom et år. Her kan du se litt av det vi kan være innom på en vinterleirskoleuke.

Vårleirskole

På leirskolen har vi laget undervisningshefter til de fire ulike leirskoleukene vi tilbyr gjennom et år. Vedlagt kan du se utdrag fra vårheftet vårt.

Flyslippene i Hålandsdalen i 1944-45. Ny kunnskap og nytt tema i undervisningen

Hålandsdalen kan by på en spennende krigshistorie. Ny forskning viser at flyslippene i 1944-45 handlet om våpen og utstyr som skulle brukes for å ramme ubåttrafikken fra den tyske basen i Bergen.