Gå tilbake til:
Du er her:

Se de utstilte forslagene for utvikling av Dokken

På kaikanten på Marineholmen kan du nå se forslagene til hvordan de tre utvalgte teamene Asplan Viak / MAD, Tredje Natur og Advansia / VILL ser for seg utviklingen av Dokken.

På sluttseminaret for parallelloppdragene som teamene har levert, gikk  teamene gjennom  forslagene i mer detalj.

Åpnet utstilling av forslagene på Marineholmen

Avslutningsvis åpnet programeier for Dokken, kommunaldirektør Anne Iren Fagerbakke og byråd Thor Haakon Bakke, begge fra Byrådsavdeling for klima, miljø og byutvikling,  en utstilling av forslagene som du kan se om du tar deg en tur til kaien på Marineholmen.

Utstillingen står på Dokken til 30. september og vil deretter bli å se ulike steder  i Bergen.

- Arbeidet med å utvikle Dokken vil definitivt gi oss noen gøyale utfordringer og  en rekke målkonflikter å ta hensyn til. Det å få innbyggerne innbyggerne til å aktivt delta i medvirkningen er utrolig viktig, sa byråd Thor Haakon Bakke da han åpnet utstillingen.

Han mener parallelloppdragene og leveransene som har kommet gir et veldig godt grunnlag for å få en dialog om hva Dokken skal være, hvem Dokken skal være for, løfter mange viktige spørsmål og peker på mange viktige interessekonflikter og de veivalgene vi står overfor. 

SE VIDEOSNUTT OM UTSTILLINGEN: 

- En kilde til inspirasjon, tanker og ideer

Programeier for Dokkenarbeidet Anne Iren Fagerbakke pekte på at  det teamene har levert er en kilde til inspirasjon, tanker og ideer som  tas med videre i det vanskelige «plukk og miks» arbeidet som nå venter.

-Når vi satte i gang arbeidet med disse parallelloppdragene var det å styrke visjonsbyggingen og få innspill til strategiske mål viktig for oss. Jeg synes det er all grunn til å være fornøyd med det vi har fått fra disse tre kompetente teamene. Det gjenstår mye arbeid for oss i kommunen. Vi forter oss alt vi kan, sa programeier og kommunaldirektør Anne Iren Fagerbakke, og oppfordret alle aktørene til å være utålmodige tålmodige.

Du kan se sluttseminaret i opptak her
Du kan lese gjennom forslagene her

Følg oss på